Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător!

Doar cateva săptămâni ne despart de sezonul rece, iar meteorologii ne anunță că iarna aceasta nu vom fi ocoliți de zăpadă. Pentru a acoperi nevoia de utilaje municipale, Dicor Land a pregătit o gamă diversă de utilaje marca PRONAR.

Înființată în Polonia, în 1989, compania Pronar este astăzi unul dintre cei mai importanți producători și distributori de utilaje și echipamente pentru municipalități, agricultură și transport.  Practic, cam toate primăriile europene au în parcurile de utilaje pentru curățenia și deszăpezirea orașelor și satelor, utilajele municipale de la Pronar.

Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - DicorlandMașinile tractate de împrăștiat sare și nisip de la PRONAR sau, mai simplu, sărărițele sunt alimentate din sistemul hidraulic al tractorului. Aceste mașini sunt concepute pentru împrăștierea pe drumuri a amestecului de nisip și sare, pe perioada de iarnă. Cuva de încărcare este întărită cu grilă de stabilizare internă și profile laterale speciale. Cuva este prevăzută cu o sită specială care împiedică pătrunderea materialului nodulos sau a pietrelor în cutia de încărcare. Reglarea lățimii de lucru, precum și viteza curelei de alimentare ajută la controlul precis al parametrilor de răspândire.
PREȚUL PENTRU CONFIGURAȚIA STANDARD: 11.606 euro + TVA
Mai multe detalii aveți aici!

 

Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - DicorlandPlugurile de zăpadă PRONAR PUV2600M, 2800M, 3000M, 3300M sunt datorită construcției lor versatile și a unei game complete de lățimi de lucru, cea mai bună soluție pentru îndepărtarea zăpezii de pe alei, parcări, pasarele și alte suprafețe. Forma specială a modelului și construcția robustă asigură efecte extraordinare. Capacitatea de a schimba poziția de lucru permite manevrarea în locuri înguste și pentru a ajunge practic la toate punctele.

Prețurile categoriei de pluguri sunt cuprinse între 3.682 – 4.288 euro + TVA

Mai multe detalii aveti aici!

 

 

Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - DicorlandPeriile municipale din categoria Agata ZM1250 / ZM1400 / ZM1600 / ZM2000 sunt proiectate pentru a menține curățenia căilor de comunicații, a piețelor, a parcărilor auto și a suprafețelor drumurilor pavate, precum și a trotuarelor. Modalitatea de prindere permite lucrul cu tractoare, buldoexcavatoare, stivuitoare și încărcătoare frontale. În sezonul de iarnă periile pot fi folosite și pentru îndepărtarea zăpezii. Măturătoarele sunt foarte utile în curățarea șoselei de nisip rezidual de-a lungul bordurilor. Sistemul opțional de aspersoare reduce emisiile de praf și murdărie și peria laterală a discului, ceea ce permite colectarea murdăriei din lateral.

Mai multe detalii aveți aici!

 

 

 

Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - Vine iarna! Dicor Land vă utilează corespunzător! - DicorlandFrezele de zăpadă PRONAR sunt disponibile atât cu transmisie PTO (OW 2.4M), cât și cu acționare hidralulică (OW 2.4H). Aceste utilaje îndepărtează zăpada și gheața de pe drum sau de pe alte suprafețe și împrăștie zăpada pe o distanță cuprinsă între 5 și 30 de metri. Disponibilă și versiunea extinsă a jgheabului care permite aruncarea zăpezii direct în remorcă, freza de zăpadă OW 2.4 poate fi instalată pe cârligul cu 3 puncte din față sau din spate. Jgheabul de refulare are unghiul de refulare ajustat hidraulic și distanța de aruncare. Lama și glisierele sunt fabricate din oțel hardox.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo