Recoltați cu spor cu Olimac și cu 10% discount de la Dicor Land!

Hederele Olimac reprezintă cele mai eficiente soluții pentru recoltare. Dicor Land vine cu un discount de 10% (acordat ca bonus în piese) pentru achiziționarea a cel puțin două hedere marca Olimac. Discountul se acordă până la data de 31 decembrie 2021. Mai multe detalii în regulamentul promoției.

Olimac este singurul producător de hedere din lume care își produce transmisiile în fabrica proprie. Transmisiile sunt de maximă precizie, realizate din aliaj de oțel-aluminiu. Hederele Olimac sunt echipate cu plăci depănușătoare reglabile automat cu amortizare. Există 4 sisteme de siguranță pe fiecare rând al hederului (DRAGO GT) și control al calității pe fiecare componentă în parte.

 

Descarcă regulament campanie

DRAGO GT

Caracterizat printr-o fiabilitate deosebită, DRAGO GT vine în dotarea standard cu două noutăți extraordinare pentru eficientizarea recoltării și evitarea piederilor: plăci depănușătoare cu amortizare reglabile automat și tocător de coceni dublu cu Efect de Forfecare. Este disponibil în variante cu cadru fix de la 4 la 24 de rânduri și cadru rabatabil de la 6 la 18 rânduri.

DRAGO 2

Noua serie de hedere DRAGO 2 este mai eficientă, productivă și bogată în accesorii decât modelul precedent – un adevărat concentrat de tehnologie înaltă și calitate extraordinară, care permit recoltarea totală, fără pierderi de pănuse și boabe, precum și rapiditate de lucru. Este disponibil în variante cu cadru fix de la 4 la 24 de rânduri și cadru rabatabil de la 5 la 18 rânduri.

 

DRAGO GOLD

DRAGO GOLD are multe caracteristici exclusive care permit obținerea unei recolte fără pierderi și o viteză de lucru mai mare, chiar și în condiții extreme. Spirala hiperdimensionată, lanțurile culegătoare dotate cu dinți de cauciuc și sistemul de tăiere cu discuri din oțel călit contrapuse, fac din DRAGO GOLD un echipament unic de recoltat floarea soarelui, asigurând o viteză mare de lucru fără pierderi. Este disponibil în variante cu cadru fix fără tocător de la 6 la 18 rânduri și cadru fix cu tocător de la 6 la 16 rânduri.

 

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo