POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

SC DICOR LAND SRL este autorul acestui site web și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, SC DICOR LAND SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest site.

SC DICOR LAND SRL nu acordă niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informațiile despre produse, caracteristicile și prețurile lor corespund realității de la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Aceste informații sunt oferite doar cu titlu informativ și nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor și serviciilor oferite de SC DICOR LAND SRL.

SC DICOR LAND SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe site.

SC DICOR LAND SRL colectează informații pe acest website, în conformitate cu legislația română în acest sens. Site-ul plasează un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, adică un mic fișier utilizat strict pentru autentificarea automată a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de înregistrare utilizator. Datele sunt folosite în vederea trimiterii de informații, precum și trimiterii de oferte atractive din partea SC DICOR LAND SRL (în funcție de preferințele setate de utilizator).
– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite în vederea contactării ulterioare de către SC DICOR LAND SRL
Informațiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului și a serviciilor oferite clienților de SC DICOR LAND SRL și partenerii săi. Prin accesarea acestui site vă dați acordul la folosirea în scopurile mai sus menționate a informațiilor colectate de SC DICOR LAND SRL pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de SC DICOR LAND SRL pentru o bună administrare a site-ului și pentru statistici de uz intern care permit o mai bună deservire a clienților noștri.

SC DICOR LAND SRL nu este responsabil pentru conținutul și utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul SC DICOR LAND SRL.

Politica de confidențialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SC DICOR LAND SRL de confidențialitate.

Faptul că site-ul SC DICOR LAND SRL conține legături către alte site-uri nu înseamnă că SC DICOR LAND SRL susține, aprobă sau este responsabil pentru conținutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primește mesaje tip e-mail de la SC DICOR LAND SRL numai în urma completării formularului de înregistrare și a alegerii respectivelor liste. SC DICOR LAND SRL își rezervă dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fără a oferi vreo explicație sau notificare prealabilă și fără a fi ținut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai mulți utilizatori abonați la listele de discuții.

Site-ul SC DICOR LAND SRL este protejat prin cele mai noi și mai puternice tehnici și metode de securitate. Informațiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online, cât și offline a site-ului. SC DICOR LAND SRL depune diligența necesară și posibilă pentru a proteja informațiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politică de confidențialitate se supune dreptului intern român. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SC DICOR LAND SRL.

În cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înțelegere, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul SC DICOR LAND SRL.

SC DICOR LAND SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii legali, fără niciun fel de notificare prealabilă.