Presa de baloti rotunzi MONDIALE 120 – Maschio Gaspardo

Performantă cu toate tipurile de produse
MONDIALE 120 este presa pentru baloți rotunzi cu cameră fixă care permite valorificarea produsului recoltat datorită unei camere de balotare cu role și alimentator rotativ, care asigură productivitate ridicată și conservare excelentă a produsului. Un flux regulat în interiorul camerei permite lucrul la viteze bune chiar și pe terenuri denivelate, balotând până la o presiune maximă de 180 bari. Prezența unui sistem de tăiere cu cuțite permite obținerea unui balot uniform și mai dens, maximizând spațiul din interiorul camerei de balotare. MONDIALE 120 este un model profesional, indicat pentru cei care doresc un utilaj robust, fiabil și care poate fi manevrat
în întregime din cabina tractorului. Datorită calității ridicate a materialelor și componentelor utilizate, acest echipament își menține performanțele în orice condiții de recoltare.

42.075 €26.500 € + TVA

Specificatii tehnice

  • 19 role cu profil pentru dirijarea activă a produsului
  • LANȚURI RANFORSATE CU PAS DE 1” ¼
  • Bază cu posibilitate de deschidere

Informatii suplimentare

Descriere

PICK-UP
Pick-up-ul lat, de 220 cm, cu 4 bare cu dinți, permite lucrul chiar și în prezența brazdelor abundente și care nu sunt perfect aliniate. Roțile
pivotante opționale asigură urmărirea constantă a profilului terenului, facilitând virarea.

UNGERE CONSTANTĂ CU ULEI
MONDIALE 120 este echipată cu un sistem cu pompă rotativă pentru ungerea automată cu ulei a lanțurilor, care permite lubrifierea constantă a presei în timpul lucrului. Periile mari și rezistente asigură lubrifierea perfectă.

TĂVĂLUG DE BRAZDĂ
MONDIALE 120 este echipată cu un tăvălug de brazdă ce apasă brazda, asigurând viteze ridicate și constante. Acest lucru permite însoțirea
produsului către pick-up înainte de intrarea în cameră, asigurând alimentarea regulată și uniformă.

LANȚURI RANFORSATE
Pentru a garanta un utilaj cu performanțe întotdeauna ridicate și pentru a răspunde diferitelor necesități ale arendatorilor, care supun utilajele la solicitări prelungite, MONDIALE 120 este echipată cu lanțuri ranforsate de 1” ¼, capabile să reziste la cele mai puternice solicitări. Mai puține întreruperi pentru operator datorită ungerii automate.

 

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
logo-maschio-gaspardo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo