Grapă cu disc compact REBELL CLASSIC T – Köckerling

Rebell Classic T este noua grapă cu disc compact cu angrenaj de rulare integrat de la Koeckerling, distribuită prin DicorLand. Acest utilaj inovator este construit foarte compact, cu materiale solide și asigură utilizarea în aproape toate condițiile.

Rebell Classic T este proiectat pentru a lucra în miriște direct după recoltare, dar și pentru pregătirea așternutului și pe câmpuri arate pentru nivelarea și zdrobirea blocurilor de sol. Adâncimea de lucru poate fi aleasă între 2 cm și 12 cm. Rebell Classic T este ușor de tactat și vă oferă o finisare rapidă a operațiilor necesare pe teren.

*** Fotografiile prezentate au caracter informativ. Vă mulțumim!

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Descriere

Discuri stabile 510 mm
Discurile sunt suspendate individual pe arcuri lamelare. Distanța de disc de 130 mm garantează prelucrarea pe toată suprafața orizontului de lucru. Arcurile lamelare sunt o protecție integrată 3D pentru piatră.
Reglare simplă a adâncimii
Rebell Classic T este disponibil cu reglarea hidraulică și mecanică a adâncimii. În versiunea hidraulică disponibilă opțional, adâncimea poate fi reglată continuu din cabina tractorului.
Cerințe de întreținere reduse
Toate punctele de pivotare de pe Rebell Classic T sunt echipate cu sistemul Lockpin. Discurile mașinii sunt echipate cu rulmenți fără întreținere.
Role duble STS
Ca standard, Rebell Classic T este echipat cu role duble STS. Rolele duble STS asigură o capacitate mare de încărcare și asigură o bună reconsolidare a solului. În timpul lucrului, inelele deschise se umplu cu sol, astfel încât frecarea dintre solul din inele și solul din câmp să țină rola (sol la sol).
Urma grapei 13 mm
Pentru un rezultat bun, Rebell Classic T este echipat cu o grapă care poate fi ajustată în unghiul său de lucru. Ideal chiar și după culturile de rădăcini sau pe brazda plugului pentru pregătirea patului de însămânțare.
Placa de nivelare hidraulică
În fața dublei role STS este posibilă echiparea Rebell Classic T cu o placă de nivelare hidraulică reglabilă. Acest lucru este potrivit în special pentru aplatizarea și zdrobirea agregatelor de sol grosier în prepararea patului de însămânțare.

Brand

Kockerling

kockerling

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo