Grapa cu discuri REBELL PROFILINE- Köckerling

REBELL îndeplinește toate cerințele unei grape cu discuri moderne:

  • Introducerea optimă a unor cantități mari de paie în timpul procesării tulpinilor cu discuri de 620 mm. În plus, REBELL oferă o excelentă reconsolidare și favorizează astfel o germinare rapidă a buruienilor;
  • REBELL poate fi folosită divers: realizează nu numai o cultivare eficientă a miriștii, ci și pregătirea patului de însămânțare după arat și inserarea capturii culturilor înainte de foraj se face cu vigoare;
  • Construcția solidă a utilajului. Greutatea mare de peste 8.000 kg face posibilă pătrunderea uneltelor în sol în orice stare. Reziduurile de pe suprafață sunt tăiate și introduse în mod fiabil;
  • Costurile de întreținere. Fiecare parte retraptabilă de pe REBELL este echipată cu sistemul de blocare. Discurile sunt suspendate cu rulmenți conici din două rânduri, triplu sigilate.

*** Fotografiile prezentate au caracter informativ. Vă mulțumim!

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Descriere

Discuri fixe de 620 mm 
REBELL este echipat cu discuri dințate, care au un diametru de 620 mm. Aceste discuri au un unghi de tăiere de 17 ° și un unghi de penetrare de 21 °. Acest lucru permite o adâncime de lucru de până la 16 cm și o bună penetrare a solului și pe terenuri dure uscate.
Controlul ușor al adâncimii
Reglarea adâncimii “EasyShift” permite modificarea adâncimii de lucru în timp ce conduceți tractorul. Funcționalitate: roțile duble de sprijin masive pot fi ridicate sau coborâte hidraulic. Acest impuls hidraulic este transmis pe role duble STS. Astfel ridică sau scade cadrul principal al utilajului întotdeauna paralel cu pământul. O scală foarte vizibilă pe roțile de sprijin indică adâncimea de lucru.
Placă de nivelare hidraulică
În fața dubei role STS – Rebell Profiline – este echipat cu o placă de nivelare reglabilă hidraulică. Acest lucru este potrivit în special pentru aplatizarea și zdrobirea agregatelor de sol grosier în prepararea patului de însămânțare.
Șasiul poziționat central
Șasiul poziționat central în utilaj permite un cerc strâns la capete. Acest lucru vă permite să lucrați și pe câmpuri mici, fără a compacta solul.

Brand

Kockerling

kockerling

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo