Scarificator PINOCCHIO 250/5 – Maschio Gaspardo

Scarificatoarele Maschio Gaspardo reprezinta cel mai bun raport calitate – pret din piata romaneasca.
Utilaj de generatie noua cu misiunea principala de rupere a harpanului (podul de pamant dur) care se creaza in imediata apropiere a adancimii maxime de lucru cu plugul. Aceasta rupere favorizeaza pastrarea apei in sol si dezvoltarea mai buna a radacinilor. Datorita aripioarelor laterale si a tavalugilor cu colti, utilajul executa  o nivelare si o cultivare completa a terenului.
Latime de lucru de 250 cm
5 ancore
Grosime 30 mm
Adâncime de lucru de maxim 45 cm
Rulou dublu mecanic cu dinti -Ø 140
Putere necesara tractor:  90-130 CP
Fotografiile prezentate au caracter informativ. Va multumim!

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
logo-maschio-gaspardo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo