Semănătoarea Grasmaster de la Köckerling

Un plan bun pentru creșterea producției de cereale se face începând cu pregătirea pământului pentru însămânțare. Etapa de semănare beneficiază acum de toată atenția de care are nevoie cu Semanatoarea GRASMASTER de la Kockerling. Creată special pentru câmpurile secetoase, acolo unde buruienile pot influența randamentul producției, Semănătoarea GRASMASTER de la Kockerling vine cu tehnologia corectă și cu know-how-ul pentru a asigura succesul din timpul însămânțării.

*** Fotografiile prezentate au caracter informativ. Vă mulțumim!

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Descriere

Cuțite proiectate special pentru pajiști
Plivitorile folosite anterior sunt deseori mai slabe și limitate în ceea ce privește efectul de lucru. Folosind tija dublă verticală a arcului, efectul asupra solului este intensificat. Tura de 8 mm grosime este suficient de puternică pentru a rezista la cea mai grea muncă. Partea curbă a dinților permite piciorului vertical să se deplaseze în fiecare direcție de nivelare și de rupere a ierbii moarte. Sunt 60 de dinți pe fiecare cuțit la o distanță de 2,5 cm.
Controlul conturului la sol – paralelogram
Fiecare cuțit urmărește individual conturul solului, independent de cel de lângă el. Acest lucru asigură că întregul câmp să fie lucrat în mod egal, chiar și la viteză mare. Conturul solului pe care îl formează cuțitul în urma însămânțării este imbatabil.
Efect vertical intens
O manivelă pe roată / paralelogram poate ajusta adâncimea de lucru și agresivitatea. Setările agresive sunt ideale pentru aerarea pășunilor. Setările mai puțin agresive sunt deosebit de potrivite pentru resădire. Selecția este rapidă și simplă.
Semănatul hidraulic poate fi întrerupt
Prin apăsarea unui buton, operația de însămânțare poate fi întreruptă. Un cilindru hidraulic ridică roțile terestre și acționarea roții de dozare a semințelor este oprită. Acest lucru permite ca utilajul să fie folosit ca scarificator sau semănătoare – scarificator în funcție de condițiile din câmp și de necesități.
Plăcile încrucișate
Atunci când lucrați în terenuri cu denivelări sau cu balegă uscată și bătătorită, se poate regla înălțimea plăcilor încrucișate ce permite ruperea bucăților de bălegar, lăsând un finisaj mult mai bun. La însămânțarea unor câmpuri noi, plăcile transversale sparg bulgării și nivelează urmele roților de tractor. Se realizează o distribuție bună a denivelărilor de către plăcile transversale. În primul rând, vârful denivelării este mutat și apoi alunecările chiar și restul solului. Plăcile transversale nu sunt fixate pe întreaga lățime a utilajului, aceasta fiind împărțită în secțiuni și permițând o adaptare optimă la contururile de sol.

Brand

Kockerling

kockerling

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo