Semănătoarea JOCKEY – Köckerling

Semănătoarea Jockey oferă marilor fermieri economii de bani și de timp datorită costurilor reduse ale forței de muncă, a consumului redus de motorină și a costurilor reduse de întreținere a utilajului. Puteți să vă reduceți costurile și să creșteți randamentul cu noul Jockey de la Kockerling, acum în stocul DicorLand. Semănătoarea Jockey are un design simplu și este foarte robustă, cu piese de mișcare și purtare minime, dar cu o contorizare precisă și o adâncime constantă a semințelor.

*** Fotografiile prezentate au caracter informativ. Va mulțumim!

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Descriere

Brăzdare de semințe
36 de brăzdare sunt răspândite pe 4 rânduri, oferind o distanțare de 16 cm.
Placă de nivelare hidraulică
Placa frontală hidraulică asigură o nivelare mai bună pe terenul arat, controlat în afara cabinei. Roțile mari de adâncime din față asigură un control precis al adâncimii chiar și la viteză mare.
În urma grapei 13 mm
Urmele verticale ale grapei sunt simple, dar eficiente. Amesteca solul lăsând bulgări pe suprafață pentru a proteja solul de eroziune. Când lucrați în miriște, urma grapei îmbunătățește efectul de amestecare a paielor. Presiunea la sol poate fi ajustată pentru a se potrivi condițiilor prevalente.
Șinele de marcaj
Șinele de marcaj foarte robuste lasă o urmă vizibilă clar pentru a fi urmarită, chiar și pe câmpurile cu reziduuri mari de paie.

Brand

Kockerling

kockerling

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo