Semănătoarea Ultima CS – Köckerling

Semănătoarea universală Ultima CS produsă de Köckerling este cunoscută pentru performanțe ridicate în orice condiții. De foarte mulți ani, burghiul Ultima CS este folosit de fermierii profesioniști care seamănă cereale, rapiță, fasole, porumb. Randamentele excelente și costurile scăzute de exploatare fac ca acest burghiu să fie potrivit tuturor. Ultima CS este compactă, cu putere mare, cu lățimi de lucru de 3.00 m, 4.00 m și 6.00 m.

*** Fotografiile prezentate au caracter informativ. Va mulțumim!

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Descriere

Rânduri optime pentru semănat
Sămânța este semănată în rânduri la 60 mm. Dinstanța de bandă este de 175 – 180 mm, în funcție de model. Distanța dintre semințe oferă fiecărei plante spațiu propriu și suficientă substanță nutritivă pentru a crește o planta sănătoasă. Punctul de presiune de peste 200 kg produce o adâncime constantă la semănat. Această particularitate este deosebit de importantă în cazul semănatului la rapiță. fasole sau mazăre adâncă.
Reglarea adâncimii semănatului
Rampa hidraulică cu acțiune unică pe elementul de însămânțare ajustează adâncimea semănatului și în același timp acționează ca un amortizor împotriva pietrelor. Cilindrii hidraulici protejează cadrul de foraj eliminând săritura chiar și la viteze mari de foraj.
Sistemul de însămânțare Ultima
Ruloul de presare presează mai întâi solul, punctul deschide un burghiu și sămânța este așezată pe un sol ferm. Nivelatorul plasat în fața rolei STS acoperă sămânța și nivelează solul înainte să fie reconsolidat de rola STS.
Roți de transport
Roțile de transport sunt ridicate complet în timpul lucrului.
Marcatori
Marcatorii robuști au un disc de marker dințat agresiv, care lasă o urmă clară chiar și într-un pat de semințe de mulcire. Unghiul de lucru al marcatorului este reglabil în funcție de condițiile individuale.
Placa de nivel hidraulică
Plăcile nivelatoarele hidraulice scot roțile, fie pe sol arat, fie pe un pat de semințe de mulcire. În același timp, crește stabilitatea utilajului în față și se îmbunătățește funcționarea ușoară.

Brand

Kockerling

kockerling

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo