Semănătoarea VITU – Köckerling

Potrivită atât pentru semănat pe câmpuri arate cât pe terenuri cultivate, Semănătoarea VITU este întotdeauna alegerea potrivită adaptându-se fiecărei strategii de agricultură. Pentru a răspunde cerințelor dvs., Semănătoarea VITU este echipată cu o grapă cu discuri compactă pe două rânduri, o placă de nivel puternică, un ambalator pe două roți și noi brăzdare cu disc dublu. Acest lucru îi permite semănătorii să plaseze extrem de precis semințele, exact în poziția corectă pe câmpuri, chiar și cu foraj la viteză mare de lucru. Pentru a pune îngrășământul lângă semințe într-o singură etapă, Koeckerling a creat VITU Combi. VITU Combi eliberează îngrășământ cu brazdarele direct în fața ambalatorului de roți. Buncărul pentru acest tip de mașină este împărțit în două secțiuni și este echipat cu două unități de dozare acționate hidraulic. Pentru a schimba adâncimea de lucru a lui VITU fără a părăsi tractorul, Koeckerling folosește un control electrohidraulic de adâncime.

*** Fotografiile prezentate au caracter informativ. Vă mulțumim!

 

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Descriere

Pregătirea patului de însămânțare
O grapă cu discuri din două rânduri este integrată în zona frontală a semănătorii VITU. Deci, la început suprafața este brazdată și astfel pregătită optim pentru însămânțare. Discurile au un diametru de 450 mm și sunt suspendate individual la un arc lamelar.
Ambalator pe roți
Prin intermediul ambalatorului pe roți, VITU creează o reconsolidare ideală, deoarece o roată este responsabilă pentru consolidarea a două brazde de semănat. Indiferent de presiunea prezentă în roți, reconsolidarea rămâne pentru toate brăzdarele în mod egal. Datorită dispunerii compensate a roților, VITU are o rulare foarte lină, chiar și la viteze mai mari.

Brand

Kockerling

kockerling

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo