Cultivatorul hidraulic reglabil VARIO – Köckerling

VARIO este numele cultivatorului hidraulic reglabil de 8 bari de la Köckerling. Este emblematic pentru gama Köckerling și este utilajul fermierilor profesioniști. Cu o lungime de 8.00 m și cu distanță dintre cuțite de 130 mm, calitatea lucrărilor este imbatabilă. Solul și paiele sunt transportate de VARIO pentru mulți metri producând un amestec optim și chiar distribuția.

 

Specificatii tehnice

Urma grapei 13 mm
Pentru un rezultat bun, VARIO este echipat cu o grapă care poate fi ajustată în unghiul său de lucru. Ideal chiar și după culturile de rădăcini sau pe brazda plugului pentru pregătirea patului de însămânțare.
Opțiuni de cuțite pentru Vario
BETEK Vario Point 60 x 30 mm: Durată de viață extrem de lungă datorită plăcii metalice dure care acoperă vârful brăzdarului.
Brăzdar larg Vario 100 x 12 mm: Ideal pentru o adâncime de lucru de până la 10 cm.
Vario îngust de 60 x 16 mm: ideal pentru o adâncime de lucru de până la 20 cm.
Vario îngust acoperit de 60 x 16 mm: ideal pentru o adâncime de lucru de până la 20 cm, cu o durată de viață crescută.

Informatii suplimentare

Descriere

Controlul adâncimii hidraulice
Adâncimea de lucru poate fi schimbată direct de șoferul tractorului, din scaunul lui, ceea ce înseamnă că adâncimea optimă de lucru se realizează pe tot terenul. Este lipsit de importanță dacă se lucrează pe teren cu buruieni sau pe teren umed, adâncimea de lucru poate fi modificată rapid pentru a se potrivi condițiilor în schimbare.
Cuțitele lamelare
Cuțitele lamelare nu sunt afectate de pietre și nu necesită întreținere datorită vibrațiilor care nu permit blocajele. Există două opțiuni punctuale: puncte de dalta de 100 mm și 60 mm.
Construcție robustă a cadrului
Pentru o stabilitate ridicată a cadrului din mijloc, Vario are o construcție masivă. Cadrul este alcătuit numai din conducte cu perete de grosime mare și materiale de înaltă calitate.

Brand

Kockerling

kockerling

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo