Prese de balotat cu bonusuri în oferta Dicor Land

Culturile de păioase arată foarte bine, iar fermierii se așteaptă la recolte bogate. După seceriș rămân mari cantități de paie, iar balotarea lor poate fi eficientizată cu ajutorul preselor de balotat Maschio Gaspardo din gamele Entry, Extreme sau Mondiale din portofoliul Dicor Land, care oferă și bonusuri la achiziționarea acestor modele.

Entry 120 și 150

Prese de balotat cu bonusuri în oferta Dicor Land - Prese de balotat cu bonusuri în oferta Dicor Land - DicorlandAcestea răspund cerințelor fermelor mici și mijlocii care au nevoie de o presă pentru baloți rotunzi cu cameră fixă, cu întreținere redusă și necesar mic de putere. Camera de balotare are un sistem de lanțuri fiabil și rezistent, cu o durată lungă de viață. Datorită reglajelor pick-up-ului și greblei de apăsare a brazdei, aceste prese sunt eficiente la balotarea diferitelor materiale, atât umede, cât și uscate. La achiziționarea unei prese Entry 120, Dicor Land acordă ca bonus 1 val de plasă de balotat și 10 dinți colectori, iar pentru Entry 150 oferă 3 valuri de plasă de balotat și 10 dinți colectori.

 

 

Extreme

Prese de balotat cu bonusuri în oferta Dicor Land - Prese de balotat cu bonusuri în oferta Dicor Land - DicorlandGama Extreme este prevăzută din fabrică cu sistem de geometrie variabilă, care conferă presei pentru baloți rotunzi caracteristicile unei prese cu cameră variabilă și avantajele camerei fixe. Materialul poate fi comprimat imediat, ca în cazul camerei variabile, dar prin ridicarea brațului basculant este posibilă și crearea unui spațiu gol, ce permite obținerea miezului moale și a formei clasice de stea, ca în cazul presei pentru baloți rotunzi cu cameră fixă. La achiziționarea unei prese din gama Extreme, Dicor Land acordă ca bonus în consumabile 4 valuri de plasă de balotat și 10 dinți colectori.

 

 

Mondiale 120 Combi

Prese de balotat cu bonusuri în oferta Dicor Land - Prese de balotat cu bonusuri în oferta Dicor Land - DicorlandEste o presă pentru baloți rotunzi cu cameră fixă ce reprezintă soluția optimă pentru balotare și înfoliere cu un singur utilaj. La recoltare, materialul de pe câmp este tăiat, balotat și înfoliat într-o singură operațiune, ceea ce reduce considerabil tasarea terenului, timpul de lucru, consumul de carburant și realizează baloți de calitate superioară. Funcțiile presei Mondiale 120 Combi sunt complet automate, fiind disponibile două sisteme de tăiere, două tipuri de legare și una dintre cele mai rapide mașini de înfoliat cu două sisteme de tensionare a foliei de pe piață. Detalii pe www.dicorland.ro.

 

 

Articol scris de Arpad DOBRE în Profitul Agricol nr. 20/2021

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo