SERVICE

Echipa de Service Dicor Land este formată din specialiști în domeniul mecanicii agricole, instruiți cu atenție în fabricile partenerilor noștri din diferite țări.

Departamentul de Service este divizat pe mai multe echipe:

 • Echipe 24/7 la dispoziția fermierilor;
 • Service-ul utilajelor;
 • Atelier de Sertizare;
 • Ateliere mobile de reparații în curtea clientului;
 • Transport și punere în funcțiune, gratuite, pentru toate utilajele noi.

Colegii noștri răspund 24/7 la numărul de telefon: *8898

PUNERE IN FUNCTIUNE

Punerea în funcțiune este un serviciu pe care noi, Dicor Land, îl considerăm o activitate obligatorie, înainte de a începe lucrul cu orice tip de utilaj.

Echipa noastră bine instruită se va asigura că sunt respectați cu strictețe toți pașii de punere în funcțiune a utilajului și vă va fi alături din momentul livrării, până în momentul intrării în câmp a acestuia. De asemenea, pentru a ne asigura că utilajul este utilizat în mod corespunzător, tuturor fermierilor li se oferă o sesiune de instruire individuală la predare.

Colegii noștri răspund 24/7 la numărul de telefon: *8898

SERVICII POST GARANTIE

Pentru o colaborare de succes cu partenerii noștri fermieri, compania Dicor Land oferă următoarele servicii post garanție:

 • Service pentru utilaje după ieșirea din garanție
  Oferim service pentru utilaje după ieșirea din garanție, indiferent dacă au fost cumpărate de la noi sau de la un alt distribuitor de echipamente agricole.

 

 • Piese de schimb pentru utilajele achiziționate – https://dicorparts.ro/
  Comercializăm piese de schimb originale și aftermarket pentru toate tipurile de echipamente și utilaje agricole. Oferim garanție pentru toate piesele cumpărate, cu livrare în maxim 24 de ore (în funcție de disponibilitatea pieselor aflate în stoc). Deținem numeroase piese pe stoc, ceea ce ne asigură o execuție foarte rapidă a comenzilor venite de la clienți.

Colegii noștri de la SERVICE  răspund 24/7 la numărul de telefon: *8898