SERVICE

Echipa de Service Dicor Land este formata din specialisti in domeniul mecanicii agricole, fiind scolarizati in fabricile partenerilor nostri.

Colegii nostri raspund rapid la numarul de telefon: 0758 253 800

Departamentul de Service este structurat in echipe mereu la dispozitia fermierilor:

  • service-ul utilajelor;
  • ateliere mobile de reparatii in curtea clientului;
  • transport si punere in functiune, gratuite, pentru toate utilajele noi;
  • ATELIER DE SERTIZARE.

Dicor Land asigura garantia utilajelor agricole noi pentru o perioada cuprinsa între 12 și 24 de luni, in functie de producator. Va stam la dispozitie cu detalii despre  perioada de garantie si despre serviciile de mentenanta ale utilajelor.

PUNERE IN FUNCTIUNE

Punerea in functiune este un serviciu pe care noi, Dicor Land, il consideram o activitate obligatorie, inainte de a incepe lucrul cu orice tip de utilaj.

Colegii nostri raspund rapid la numarul de telefon: 0758 253 800

Stim cat de greu va este sa gasiti oameni de calitate si competenti, cu care sa va desfasurati activitatea. De aceea, noi ne dam toata silinta ca la livrare, dar si in momentul intrarii in camp la lucru, sa fim alaturi de fermieri si de lucratorii din ferma, pentru a fi siguri ca toti pasii de punere in functiune a utilajului se fac in mod corespunzator.

La Dicor Land, executam punerea in functiune ca la carte. Mai mult, pentru un randament maxim, asiguram si o instruire individuala la momentul predarii utilajului.

SERVICII POST GARANTIE

Pentru o colaborare de succes cu partenerii nostri fermieri compania Dicor Land ofera urmatoarele servicii postgarantie:

  • Service pentru utilaje dupa iesirea din garantie
    Oferim service pentru utilaje dupa iesirea din garantie, indiferent daca au fost cumparate de la noi sau de la un alt distribuitor de echipamente agricole.
  • Piese de schimb petru utilajele achizitionate – https://dicorparts.ro/
    Comercializam piese de schimb originale si aftermarket pentru toate tipurile de echipamente si utilaje agricole. Oferim garantie pentru toate piesele cumparate, cu livrare in maxim 24 de ore (in functie de disponibilitatea pieselor aflate in stoc). Detinem numeroase piese pe stoc, ceea ce ne asigura o executie foarte rapida a comenzilor venite de la clienti.

Colegii nostri de la SERVICE  raspund rapid la numarul de telefon: 0758 253 800