SERVICE

Echipa de Service Dicor Land este formată din specialiști în domeniul mecanicii agricole, fiind școlarizați în fabricile partenerilor noștri.

Colegii noștri răspund rapid la numărul de telefon: 0758 253 800

Departamentul de Service este structurat în echipe mereu la dispoziția fermierilor:

  • service-ul utilajelor;
  • ateliere mobile de reparații în curtea clientului;
  • transport și punere în funcțiune, gratuite, pentru toate utilajele noi;
  • ATELIER DE SERTIZARE.

Dicor Land asigură garanția utilajelor agricole noi pentru o perioadă cuprinsă între 12 și 24 de luni, în funcție de producător. Vă stăm la dispoziție cu detalii despre perioada de garanție și despre serviciile de mentenanță ale utilajelor.

PUNERE IN FUNCTIUNE

Punerea în funcțiune este un serviciu pe care noi, Dicor Land, îl considerăm o activitate obligatorie, înainte de a începe lucrul cu orice tip de utilaj.

Colegii noștri răspund rapid la numărul de telefon: 0758 253 800

Știm cât de greu vă este să găsiți oameni de calitate și competenți, cu care să vă desfășurați activitatea. De aceea, noi ne dăm toată silința ca la livrare, dar și în momentul intrării în câmp la lucru, să fim alături de fermieri și de lucrătorii din fermă, pentru a fi siguri că toți pașii de punere în funcțiune a utilajului se fac în mod corespunzător.

La Dicor Land executăm punerea în funcțiune ca la carte. Mai mult, pentru un randament maxim, asigurăm și o instruire individuală la momentul predării utilajului.

SERVICII POST GARANTIE

Pentru o colaborare de succes cu partenerii noștri fermieri, compania Dicor Land oferă următoarele servicii postgaranție:

  • Service pentru utilaje după ieșirea din garanție
    Oferim service pentru utilaje după ieșirea din garanție, indiferent dacă au fost cumpărate de la noi sau de la un alt distribuitor de echipamente agricole.
  • Piese de schimb pentru utilajele achiziționate – https://dicorparts.ro/
    Comercializăm piese de schimb originale și aftermarket pentru toate tipurile de echipamente și utilaje agricole. Oferim garanție pentru toate piesele cumpărate, cu livrare în maxim 24 de ore (în funcție de disponibilitatea pieselor aflate în stoc). Deținem numeroase piese pe stoc, ceea ce ne asigură o execuție foarte rapidă a comenzilor venite de la clienți.

Colegii noștri de la SERVICE  răspund rapid la numărul de telefon: 0758 253 800