Silviu Pricop este noul Director Comercial al companiei Dicor Land

Timp de 10 ani și-a dezvoltat cariera ca tânăr antreprenor, punându-și amprenta pe o serie de business-uri în mai multe domenii de activitate. Ultimii 5 ani, Silviu i-a dedicat tranziției de la antreprenor la intraprenor și s-a implicat în dezvoltarea unor afaceri cărora le-a acordat atenție ca și celor proprii, fapt care l-a propulsat și a reușit să atingă astfel performanțe remarcabile.

 

“Mă ghidez după direcții simple și eficiente, îmi place să câștig, pentru mine performanța contează, însă totodată îmi place să fac lucruri cu impact și să-mi concentrez atenția pe aspecte importante în business. Mă interesează rezultatele, îmi plac lucrurile ambițioase și urmăresc constant să îmbunătățesc modul de lucru, atât pe al meu cât și pe cel al oamenilor cu care lucrez. Evoluția este obligatorie pentru mine, iar premisa că oricând este loc de mai bine, o validez fără ezitare.”

Firea analitică și asertivă l-au ajutat pe Silviu să ia cele mai bune decizii pentru Dicor Land, iar aceste lucruri corelate cu încrederea și suportul fondatorului companiei, alcătuiesc un motor de mare anduranță pus în funcțiune pentru fermieri.

“Cu siguranță, suportul colegilor mei din cadrul companiei sunt resursa cea mai importantă în dezvoltarea proiectelor noastre. Suntem diferiți, avem o cultură organizațională molipsitoare. Suntem eroi, suntem legendari, suntem glorioși și cu siguranță vom continua să găsim atribute noi cu care să ne identificăm zi de zi. Suntem unici! Suntem Dicor Land!”

 

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo