Madara Agro

MADARA AGRO SRL continu─â tradi╚Ťiile fabricii de construc╚Ťii de camioane MADARA din ora╚Öul Shumen, Bulgaria, ├«n domeniul construc╚Ťiei de ma╚Öini, ce dateaz─â din anul 1958.

├Än anul 1991, fabrica MADARA s-a transformat ├«n societatea pe ac╚Ťiuni MADARA S.A., continu├ónd lunga experien╚Ť─â pe care o avea ├«n construc╚Ťia de camioane, axe punte spate ╚Öi fa╚Ť─â pentru camioane, autobuze, troleibuze, ma╚Öini din domeniul agriculturii ╚Öi construc╚Ťiei de drumuri, ro╚Ťi din╚Ťate ╚Öi pinioane.

Din anul 2008, MADARA S.A. a ├«nceput produc╚Ťia de ma╚Öini agricole. ├Än anul 2013 s-a ├«nfiin╚Ťat societatea comercial─â cu profil specializat ├«n produc╚Ťia ╚Öi v├ónzarea de ma╚Öini din domeniul agriculturii, cu denumirea MADARA AGRO SRL. Baza de produc╚Ťie se afl─â ├«n ora╚Öul Shumen ╚Öi se ├«ntinde pe o suprafa╚Ť─â de 956.000 mp, din care 136.760 mp sunt ├«nc─âperi ╚Öi hale de produc╚Ťie, iar 710.000 mp ÔÇô suprafa╚Ť─â ├«n aer liber, av├ónd o bun─â infrastructur─â intern─â cu asfalt, ├«n jur de 100 de hectare (1 km p─âtrat). Fabrica este utilat─â cu ma╚Öini ╚Öi echipamente de ├«nalt─â tehnologie. O echip─â de 90 de speciali╚Öti este angajat─â cu proiectarea, produc╚Ťia ╚Öi livrarea produc╚Ťiei.

Afi╚Öez 1–12 din 46 de rezultate

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo