PRELUCRAREA FÂNULUI

Dicor Land ofera o gamă completa de utilaje pentru exploatarea pajistilor si pasunilor si pentru recoltare. Aceste masini sunt recunoscute la nivel international pentru fiabilitate si performanta in orice conditii de lucru.

Mecanizarea agriculturii s-a extins si in segmentul recoltarii și prelucrarii fanului, lucernei sau altor resturi vegetale rezultate in urma recoltarii culturilor. Astfel, o gama diversa de prese de balotat, sau popular, balotiere, sunt disponibile in stocul Dicor Land de la Galati sau de la Iasi si in promotii speciale pe site-ul companiei.

Afișez 1–12 din 49 de rezultate

Prelucrarea fânului este o etapă esențială în activitățile agricole, fiind crucială pentru asigurarea hranei de calitate pentru animale pe tot parcursul anului. Aceasta implică o serie de procese, de la cosirea și uscarea fânului, până la balotarea și depozitarea acestuia. La Dicorland, oferim o gamă completă de echipamente pentru prelucrarea fânului, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui fermier.

La Dicorland, ne angajăm să oferim fermierilor echipamente de prelucrare a fânului de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice. Vizitează-ne pentru a descoperi gama noastră completă de echipamente și pentru a beneficia de consultanța experților noștri, care te vor ajuta să alegi cele mai potrivite soluții pentru prelucrarea fânului în ferma ta.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo