PULVERIZATOARE

Pulverizatoarele asigura solutia optima pentru cresterea sanatoasa a culturilor, lipsite de buruieni si daunatori. Cu cat avem un erbicidator mai precis, cu atat mai bine putem asigura o buna dezvoltare a culturilor noastre.

Dicor Land distribuie exclusiv pulverizatoarele tractate RADU si DAVID cu avantaje tehnologice si preturi speciale!

Afi╚Öez 1–12 din 21 de rezultate

Pulverizatoarele sunt echipamente esen╚Ťiale ├«n agricultura modern─â, utilizate pentru aplicarea uniform─â a pesticidelor, erbicidelor ╚Öi fertilizatorilor lichizi pe culturi. Aceste echipamente ajut─â la protejarea plantelor ├«mpotriva d─âun─âtorilor ╚Öi bolilor, contribuind astfel la cre╚Öterea randamentului ╚Öi la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii culturilor. La Dicorland, oferim o gam─â variat─â de pulverizatoare, adaptate diferitelor nevoi ╚Öi dimensiuni de ferme.

La Dicorland, ne angaj─âm s─â oferim fermierilor echipamente de pulverizare de ├«nalt─â calitate, adaptate nevoilor specifice. Viziteaz─â-ne pentru a descoperi gama noastr─â complet─â de pulverizatoare ╚Öi pentru a beneficia de consultan╚Ťa exper╚Ťilor no╚Ötri, care te vor ajuta s─â alegi cele mai potrivite solu╚Ťii pentru protejarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea culturilor tale.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo