SISTEME DE IRIGAȚII AGRICOLE

Dicor Land este unic importantor si distributor al echipamentelor de irigat marca IRTEC. Motopompele, tamburii, pivotii sau liniarele pot fi configurate astfel incat sa raspunda cererintelor fermierilor si sa asigure culturilor umiditatea necesara.

Afi╚Öez 1–12 din 31 de rezultate

Ce echipamente produce Irtec?

Producatorul IRTEC ofera solutii adaptate oricarui tip de proiect de irigare cu ajutorul companiei Dicor Land, unicul importator si distribuitor de astfel de echipamente inovatoare pentru irigatii. IRTEC furnizeaza atat sisteme de irigat clasice, constituite din motopompe si tamburi, cat si sisteme de irigat liniare, de tip Hipodrom si instalatie pe sistem pivot.

Prin ce se remarca sistemele de irigat Irtec?

Sistemele de irigat IRTEC se remarca printr-o tehnologie de ultima generatie, special dezvoltata pentru a oferi performante superioare si satisfactii depline clientilor sai. Aceste sisteme de irigatii raspund cu succes necesitatilor actuale ale clientilor, fiind recunoscute ca instalatii de inalta tehnologie, usor de utilizat, regasite la un pret competitiv.

La ce culturi poti utiliza sistemele de irigat Irtec?

Echipamentele de irigare marca IRTEC sunt potrivite pentru orice tip de cultura. Gama de sisteme de irigare este una diversa, regasindu-se solutii adaptate oricarui tip de cultura agricola. Multe dintre aceste sisteme au fost fabricate atat in varianta cu inaltime standard, cat si cu structura ridicata, raspunzand astfel nevoilor fermierilor.

Ce beneficii ofera sistemele de irigatie Irtec?

Sistemele de irigat IRTEC sunt recunoscute datorita avantajelor sale pe care le prezinta din perspectiva calitatii, fiabilitatii si inovatiei. Printre principalele beneficii mentionam:

– Toate echipamentele de irigare marca IRTEC au un sistem performant care permite o functionare la presiuni si volume joase.

– Sistemele de irigare IRTEC sunt special fabricate pentru a oferi o eficienta maxima in timpul functionarii, economisind energie, timp si apa.

– Multe dintre sistemele IRTEC pot fi controlate de la distanta prin intermediul tehnologiei GSM.

– Gama de echipamente IRTEC raspund cerintelor actuale ale fermierilor, fiind adaptate oricarui tip de cultura agricola.

Cum achizitionezi echipamentele de irigat marca Irtec?

Echipamentele de irigat marca IRTEC pot fi achizitionate de la furnizorul de utilaje agricole, piese si solutii tehnice Dicor Land, fiind unicul importator și distribuitor de astfel de sisteme performante pentru irigatii. Achizitionarea se poate realiza prin una dintre urmatoarele metode:

– accesarea site-ului www.dicorland.ro si solicitarea unei oferte direct de pe pagina produsului;

– solicitarea unei oferte cu ajutorul adreselor de e-mail publicate;

– apel telefonic. Oricare ar fi metoda prin care doresti sa achizitionezi sistemele de irigat marca IRTEC, vei beneficia de consultanta profesionala gratuita.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo