Pulverizator tractat MET David 3200/18 + Bravo 400 – Maschio Gaspardo

Cu cat avem un erbicidator mai precis, cu atat mai bine putem asigura o buna dezvoltare a culturilor noastre.
Masinile de erbicidat tractate de la Maschio Gaspardo sunt la zi cu tehnologia din domeniu si sunt usor de folosit.
Este o masina de erbicidat tractata recomandata tractoarelor de 100 CP si mai mari. A fost construita in asa fel incat operatorul sa aiba cat mai putin contact direct cu substantele chimice si pentru a usura si eficientiza munca, avand un randament foarte bun. Ecartamentul sau reglabil asigura o lucrare in siguranta in lucrul pe curbe de nivel, iar distribuitorul manual cu actionare electrica la masinile fara calculator, face posibila oprirea administrarii de substante fara oprirea prizei de putere.

Specificatii tehnice

– Rampa ALA C 18, latime rampa 18 metri cu 5 sectiuni de apa
– Sistem ridicare hidraulica a rampii pe sine
– Inclinare hidraulica
– Spalare bazin si circuit
– Bazin spalare maini
– Mixer
– Duze triple
– Sistem hidraulic tip OILDRIVE 4 (telecomanda electrica de comanda a sistemului hidraulic)
– Aparatori roti pentru noroi
– Roti 270/95 R48
– Protap fix
– Cardan
– Computer Bravo 400
– An de fabricatie 2018

Informatii suplimentare

loading

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
LOGO MASCHIO GASPARDO UTILAJE AGRICOLE
×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo