Dicor Land aduce noi produse în portofoliul de utilaje agricole

Vă mulțumim pentru prezența la evenimentul organizat de Dicor Land pe 15 octombrie, în județul Brăila, în cadrul fermei SITOROM.

Ne-am bucurat să vă avem aproape și să îi cunoașteți pe invitații de onoare ai companiei noastre.

Au fost alături de noi din partea Facultății de Agricultură (USAMV – Iași) dl. Decan Conf. Univ. Denis Țope și dl. Prof. Univ. Gavril Ștefan. Din partea Maschio Gaspardo Romania au fost prezenți dl. Director General Paulo Rocchi și dl. Director Comercial Horia Codrianu.
Am avut vreme excelentă și am putut să demonstrăm performanțele sistemului de irigație tip Hipodrom de la IRTEC și grapa cu discuri ADMIRAL 550 de la Maschio Gaspardo.

 

Sistemul de irigație de tip Hipodrom

unic prin caracteristicile sale tehnice, este capabil să realizeze irigarea atât în mișcare liniară, cât și în pivotare, fiind astfel singurul echipament din România care este capabil de asa ceva.

În plus, Hipodromul pe care l-ați văzut în #DEMO este un sistem autonom, care se alimentează direct din canal fără să mai fie nevoie de conectarea la hidranți, ceea ce îi asigură posibilitatea de a lucra cu un debit mărit de apă (425 mc/h) și cu pierderi minime de presiune.

Pe cartul central se afla motopompa, generatorul și panoul de control, totul fiind la îndemână pentru o utilizare facilă. Sistemul este dotat cu roți mari, de 16.9 x 24, prevăzute cu un sistem de rotire a acestora, care permit mutarea echipamentului de pe o solă pe alta, în funcție de nevoile clientului.

Grapa cu discuri ADMIRAL de la Maschio Gaspardo

este potrivită pentru prelucrarea primară sau secundară a celor mai grele soluri. Noul #DISC vine echipat cu 44 de discuri independente cu diametru de 610 mm, amplasate pe 4 rânduri, cu amortizare pe arc vibrant și o adâncime de lucru de până la 18 cm. Pentru operarea eficientă și productivă a acestei grape este necesară utilizarea unui tractor cu motor de la 320 CP la 420 CP.

Utilajul are cadru rabatabil hidraulic și roți de transport. Dispune de kit de lumini cu plăcuțe de gabarit și este echipat cu butuci de mare rezistență, tip “culti hub”, cu rulmenți cu coroana dublă de bile contrapuse, lubrifiere cu ulei.
Grapa cu discuri ADMIRAL 550 poate fi utilizată în toate cele 4 anotimpuri, iar cele 4 rânduri de discuri efectuează o afânare intensivă a terenului.

Discurile sunt distribuite din 50 în 50 de cm în interiorul aceluiaşi rând şi dispuse neuniform la 25 cm la suprapunerea celor 2 rânduri. Pentru a asigura o reglare mai uşoară şi o eficienţă mai mare a tracţiunii, aranjarea discurilor  a fost gândită pentru a anula posibilele efecte ale unei alunecări în lateral. Fiecare disc este instalat pe butuci speciali „culti-hub” și e amortizat de un arc special în formă de  „C”, care permite o gardă mare la sol şi o distanţă verticală mare (20 cm),care permite depăşirea tuturor obstacolelor.

În centrul cadrului se află 4 perechi de roţi în tandem, care permit urmarea cu precizie a denivelărilor terenului şi menţinerea adâncimii corecte de lucru. Secţiunea combinată din partea din spate (grapă cu dinţi + tăvălug) oferă o prelucrare foarte bună a terenului.

Segmentul cu dinţi permite gestionarea unui flux mare de sol, iar tăvălugul nivelează suprafaţa, lăsând terenul uniform ți optim pregătit pentru semănat.

Colegii noștri, manageri zonali, vă stau mereu la dispoziție pentru mai multe detalii despre sistemele de irigație și despre utilajele agricole din portofoliul Dicor Land. Vă așteptăm în parcurile noastre cu utilaje agricole de la Galați și de la Iași, acolo unde veți găsi peste 600 de utilaje agricole noi, ce pot fi livrate imediat către dumneavoastră, beneficind de transport și de punere în funcțiune gratuite!
×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo