Agribusiness-ul românesc susține educația!

Dicor Land susține educația și este alături de Facultatea de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV).

Împreună cu alți parteneri din agribusiness ne alăturăm susținerii studenților merituoși cu performanțe academice deosebite și celor care au nevoie de echipamente electronice (gadget-uri) pentru a putea participa la procesul didactic online, la examene etc. Activitatea este organizată cu o parte din cele mai importante firme din mediul economic agricol, sub sloganul ”Agribusiness-ul românesc susține educația!” Valoarea totală a premiilor puse la dispoziție de partenerii acestui proiect ajunge la aproximativ 42.000 lei.

 

Agribusiness-ul românesc susține educația! - Agribusiness-ul românesc susține educația! - Dicorland”A fost un an dificil, un an cu provocări majore la Facultatea noastră și nu numai. Cu toate acestea, împreună, atât cadrele didactice cât și studenții, am reușit să facem față și să ne continuăm activitatea. Ne dorim să răsplătim efortul și susținerea studenților noștri. Astfel, alături de o parte dintre cele mai importante firme din agribusiness-ul românesc ne dorim să premiem și să sprijinim performanța, oferind câte o tabletă celor care au cu adevărat nevoie, pentru a asigura accesul studenților noștri la o educație de calitate, chiar și în condiții de pandemie. Suntem și vom rămâne mereu aproape de studenți și de partenerii noștri, indiferent de conjunctură”, a declarat conf. univ. Dr. Denis Țopa, decanul Facultății de Agricultură a USAMV Iași.

Agribusiness-ul românesc susține educația! - Agribusiness-ul românesc susține educația! - Dicorland

 

“Dicor Land consideră că viitorul agriculturii românești aparține tinerilor. Acordăm toată atenția noastră noii generații de agricultori care se formează acum în cadrul Facultății de Agricultură din cadrul USAMV Iași. Dorim să contribuim la creșterea oportunităților de educare, de practică și de formare ca buni specialiști. Ne dorim ca unii dintre studenți sau absolvenți să se alăture companiei noastre și împreună să susținem agricultorii pentru a crește producția în fiecare fermă parteneră Dicor Land.” – Daniel Aurică – Director Comercial Dicor Land

 

 

Agribusiness-ul românesc susține educația! - Agribusiness-ul românesc susține educația! - DicorlandAgribusiness-ul românesc susține educația! - Agribusiness-ul românesc susține educația! - DicorlandAgribusiness-ul românesc susține educația! - Agribusiness-ul românesc susține educația! - DicorlandAgribusiness-ul românesc susține educația! - Agribusiness-ul românesc susține educația! - Dicorland

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo