Dicor Land semnează parteneriatul cu LEMKEN

Începând cu luna martie 2021, Dicor Land anunță startul colaborării cu LEMKEN – considerată în întreaga lume ca o companie vizionară și durabilă, care aduce o contribuție importantă în ceea ce privește agricultura profitabilă.

Am reușit în cei 10 ani de agricultură realizată alături de fermieri – parteneri ai companiei, să dezvoltăm un model de business bazat pe încredere, seriozitate, perseverență și, în același timp, ținând cont de cererea din piață.

Ne-am concentrat atenția asupra consolidării poziției în domeniul agricol în care activăm, oferind fermierilor cele mai eficiente produse și consiliere personalizată privind luarea unor decizii sigure, care să garanteze reușita în afacere.

În această perioadă de timp ni s-au alăturat cei mai importanți producători și furnizori de utilaje agricole și piese.

Colaborarea cu LEMKEN – o oportunitate de eficientizare a domeniului agriculturii

Prin semnarea parteneriatului cu LEMKEN, prestigiul companiei Dicor Land se confirmă. LEMKEN pune, de 240 de ani, accent pe dezvoltare și oferă soluții inteligente pentru provocările agricole de astăzi și de mâine.

În ultimii ani, LEMKEN și-a dovedit competența pentru cultivarea blândă a solului primar, cultivarea versatilă a miriștilor, procedurilor eficiente de prelucrare și tehnologia precisă de însămânțare printr-un număr mare de inovații introduse cu succes.

Utilajele pentru prelucrarea solului precum și piesele originale LEMKEN fac parte acum din portofoliul Dicor Land și Dicor Parts.

Ce implică parteneriatul cu LEMKEN?

Prin această colaborare, Dicor Land va putea răspunde cerințelor fermierilor cu suprafețe de teren medii și mari, respectiv clienților care își doresc colaborarea cu o companie care să le ofere servicii integrate:

  • echipamente de cea mai bună calitate;
  • stoc în cele două parcuri de utilaje agricole – Galați și Iași;
  • punere în funcțiune a utilajelor cu mecanici specializați, ce fac parte dintr-o echipă de service mereu alături de fermieri pe toată perioada garanției, dar și post garanție;
  • oferte speciale pentru piese de schimb originale (prin Dicor Parts);
  • condiții de finanțare variate și avantajoase;
  • consultanță agricolă de calitate.

Dicor Land semnează parteneriatul cu LEMKEN - Dicor Land semnează parteneriatul cu LEMKEN - Dicorland“Întreaga echipă Dicor Land este pregătită să transmită fermierilor informațiile de care au nevoie pentru a demara echiparea fermelor acestora cu utilajele agricole marca LEMKEN. Avem resurse umane valoroase în teren reprezentate prin echipele de manageri zonali și cele de service.

Ne dorim să ne mărim echipa astfel încât să răspundem și mai bine cererii fermierilor și acordării de consultanță pe care aceștia o așteaptă din partea noastră și să putem răspunde prompt punerilor în funcțiune și intervențiilor din perioada de garanție.

Prin parteneriatul cu LEMKEN deschidem noi oportunități de dezvoltare atât pentru Dicor Land cât și pentru oamenii din echipă, creștem prezența în fermele medii și mari și ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor fermierilor pentru calitate și inovație.

Pasiunea pentru agricultură, progresul, viziunea și tradiția dezvoltate de 240 de ani de LEMKEN se împletesc cu atitudinea, ambiția, încrederea și seriozitatea Dicor Land.” – Daniel Aurică – Director Comercial.

Întrucât este important să se valorifice potențialul agricol din România, compania Dicor Land reprezintă un real suport pentru fermieri reușind să furnizeze atât utilaje inovative, cât și soluții adaptate cerințelor acestora din sectorul agricol.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo