Eveniment Dicor Land la Iași – 4 iunie

Misiunea Dicor Land de a maximiza performanțele în agricultură ale partenerilor noștri fermieri prin produse de cea mai bună calitate, livrate imediat, se continuă prin punctul de lucru de la IAȘI, pe care vă invităm să îl vizitați pe 4 iunie, de la ora 11:00. Am pregătit prețuri speciale pentru toate utilajele agricole noi expuse în parc și o tombolă adresată tuturor participanților, în urma căreia puteți câștiga unul din cele 3 vouchere, de câte 500 euro fiecare, în piese de schimb de la Dicor Parts.

Eveniment Dicor Land la Iași – 4 iunie - Eveniment Dicor Land la Iași - 4 iunie - DicorlandAm deschis acest punct de lucru de la Iași motivați fiind de dorința noastră de a fi aproape de fermieri și, astfel, să asigurăm agricultorilor din nordul Moldovei echipamentele necesare, cu livrare imediată.

Peste 35 de utilaje agricole sunt disponibile în parcul de la IAȘI, fiind expuse pe o suprafață de 4000 m², la 19 km de Iași, în Podu Iloaiei (pe DN 28).

Echipa Moldova Nord, formată din 10 persoane, deservește nevoile fermierilor din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Bacău și Vaslui.

În cadrul parcului de utilaje de la Iași am deschis, așa cum avem și la Galați, și un magazin de piese. Prin Dicor Parts punem la dispoziția fermierilor piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de utilaje și branduri: tractoare, semănători, scarificatoare, pluguri, combinatoare, atomizoare, prese de baloți, sisteme de irigații etc. Dicor Parts asigură serviciile de identificare piese, transport și consiliere gratuită.

Produsele de înaltă calitate, rapiditatea în ofertare și livrare, dar și consilierea gratuită pe care o oferim clienților printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, trainuit în fabricile furnizorilor noștri, au făcut din compania noastră unul dintre cei mai importanți parteneri pentru fermierii care își doresc o soluție aplicată pentru dezvoltarea afacerii.

Toate utilajele sunt transportate gratuit în fermele partenerilor noștri, iar punerile în funcțiune, sunt, de asemenea, realizate gratuit de echipa tehnică Dicor Land.

Eveniment Dicor Land la Iași – 4 iunie - Eveniment Dicor Land la Iași - 4 iunie - DicorlandAvem o deosebită bucurie să anunțăm prezența în cadrul evenimentului a doamnei Sarah Singla, deținătoare a diplomei de Master în Agronomie și fermier, din sudul Franței, consacrat tehnologiei No-till. Ferma ei lucrează în sistem fără prelucrare a solului din anul 1980. Fondatoare a lui Hum’s (https://hums.fr/en/hums-agronomy-for-people-and-soils), Sarah Singla formează fermieri și consilieri în ceea ce privește culturile de acoperire, lucrările în sistemul No-till și nutriția plantelor.
Sarah este pasionată și entuziasmată de activitățile sale, promovează un mod durabil al agriculturii în care converg aspectele economice, sociale și de mediu. Ca o voce inspirațională pentru agricultură, ea împărtășește cu pasiune viziunea sa asupra agriculturii de restaurare a solului în Franța și în străinătate.

Vă așteptăm așadar, vineri, 4 iunie, la evenimentul pe care îl vom organiza în parcul nostru de la Podu Iloaiei. În cadrul evenimentului veți avea acces la utilaje și echipamente în promoții speciale, promoții dedicate zilei de 4 iunie și puteți câștiga și unui din cele trei vouchere de câte 500 de euro în piese de schimb!

 

 

 

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo