Aniversare Dicor Land 10 ani – programul evenimentului

Echipa Dicor Land pune la punct zilele acestea toate detaliile pentru unul dintre cele mai importante momente din viața companiei. Freamătul pregătirilor este însoțit de emoția întâlnirii cu toți partenerii care au fost alături de Dicor Land încă din prima zi. După reușita evenimentului de inaugurare a parcului Dicor Land de la Podu Iloaiei – Iași, ne dorim ca toți partenerii noștri – fermieri, furnizori, finanțatori – să răspundă invitației noastre și să ne viziteze în zilele de 25 și 26 iunie, între 10:00 și 19:00, la parcul de utilaje agricole Dicor Land de la Braniștea, Galați.

Tineri, ambițioși, dinamici, colegii de la Dicor Land lucrează de 10 ani în sprijinul fermierilor. Echipa a crescut odată cu numărul tot mai mare de parteneri ai companiei și s-a perfecționat zi de zi, tocmai pentru a răspunde nevoilor și cerințelor acestora. Fiecare zi din viața Dicor Land a fost și mai bună decât precedenta, pentru că în fiecare zi noi am învățat să fim mai buni. Profesioniști și perfecționiști, dornici de rezultate remarcabile, fiecare membru al echipei Dicor Land contribuie la creșterea producțiilor din fermele partenere.

Două zile de aniversare cu suprize și invitați de înaltă clasă

Aniversare Dicor Land 10 ani – programul evenimentului - Aniversare Dicor Land 10 ani - programul evenimentului - DicorlandPentru zilele aniversare am pregătit întâlnirea cu cei mai importanți producători de utilaje agricole. Vor fi alături de noi reprezentanții companiilor Maschio Gaspardo, Lemken, Madara, Olimac, IRTEC și Pronar. Ni se vor alătura partenerii alături de care găsim cele mai potrivite soluții de finanțare pentru fermieri și, de asemenea, specialiștii de la YXS Avalana cu sfaturi pentru cele mai bune modalități de finanțare obținute în proiecte pe fonduri europene. Profesorii universitari de la Facultatea de Agricultură de la Iași vor fi, ca de obicei, alături de Dicor Land și de fermieri cu câteva intervenții valoroase constând în idei, sugestii și soluții care pot fi aplicate în ferme, cu rezultate imediate.

 

Fermierilor le-am pregătit și promoții speciale în cele două zile de eveniment, dar și tombole cu vouchere în piese de schimb și foarte multă voie bună! Atmosfera va fi destinsă de ansamblurile de dansuri populare din Galați.

Vă așteptăm să aniversăm împreună primii 10 ani ai companiei Dicor Land și să vă bucurați de toate surprizele pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră.

Fermierii care doresc să ajungă la eveniment pot completa următorul FORMULAR.

În urma completării formularului, fermierii vor fi contactați de echipa noastră pentru a li se confirma înscrierea pe lista de invitați. Accesul la eveniment se face doar pe baza înscrierii pe lista de invitați.

Despre Dicor Land

Dicor Land este furnizorul de utilaje agricole, piese, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură.

De 10 ani Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania noastră a dezvoltat în această perioadă un model de afacere pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

Cu un capital integral românesc, Dicor Land a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri netă de 68.971.714 lei, cu valoarea vânzărilor externe intermediate de 22.382.696 lei și un capital social de 5.000.000 lei.

Dicor Land stă la dispoziția fermierilor prin cei peste 40 de manageri zonali aflați permanent în teren, în ferme, și oferă o gamă largă de utilaje agricole prin depozitul de 25.000 mp de la Galați și prin parcul de utilaje agricole de la Iași. Compania gălățeană poate livra echipamente și utilaje imediat, din stoc, asigură transportul oricărui utilaj, precum și punerea în funcțiune cu mecanici specializați și oferă mentenanță pe perioada garanției și în post-garanție. Dicor Land este unic importator și distribuitor de echipamente pentru irigații marca IRTEC și distribuie utilaje agricole mărcile: LEMKEN, Maschio Gaspardo, Olimac, Pronar, Madara Agro și alte branduri.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo