BURSA Dicor Land – întâlnirea companiei cu studenții Facultății de Agricultură

Peste 90 de studenţi de la Facultatea de Agricultură a Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” au intrat în competiţia pentru bursa de 1.000 de euro oferită de compania Dicor Land. Joi, 18 noiembrie, în amfiteatrul A4, din cadrul Facultăţii de Agricultură, au fost invitaţi toţi studenţii înscrişi în cursă, pentru a da startul viitoarelor proiecte.

Alături de Denis Țopa, Decanul Facultății de Agricultură, de Stejărel Brezuleanu – Prodecan,  de Prof. univ. Ioan Țenu și de dna. Asistent univ. Oana Coca, am lansat BURSA Dicor Land și cele două amfiteatre renovate cu sprijinul Dicor Land.

Facultatea de Agricultură și cadrele didactice ale acesteia ne oferă cadrul perfect pentru a ne implica în procesul de formare a viitorilor agronomi. Suntem încântați de faptul că studenții facultății au răspuns în număr foarte mare provocării noastre de a contura viitorul agriculturii românești.

BURSA Dicor Land – întâlnirea companiei cu studenții Facultății de Agricultură - BURSA Dicor Land - întâlnirea companiei cu studenții Facultății de Agricultură - DicorlandProf. univ. Ioan Țenu explică de ce compania Dicor Land are succes într-o piață competitivă: „La baza succesului companiei stau câteva principii: în primul rând seriozitatea, în al doilea rând munca de echipă și, aș adăuga munca permanentă, să nu ai liniște până nu ai rezolvat problema. La acestea se adaugă și faptul că Dicor Land a venit cu un pachet complet. La actul de vânzare în sine se adaugă consilierea, service-ul și mentenanța.

 

INVESTIM ÎN EDUCAȚIE, INVESTIM ÎN VIITOR

BURSA Dicor Land – întâlnirea companiei cu studenții Facultății de Agricultură - BURSA Dicor Land - întâlnirea companiei cu studenții Facultății de Agricultură - DicorlandBURSA Dicor Land este demersul pe care îl face compania Dicor Land de investiție în educație, de investiție în tineri. După ce s-a implicat financiar în renovarea celor două amfiteatre din cadrul Facultății – A4 și A5, acum compania vine să îi provoace pe studenți să realizeze un proiect care îi privește direct. Cel mai bun proiect va fi recompensat cu 1000 de euro. Ne dorim ca studenții să facă un exercițiu de imaginatie și, pe baza datelor actuale, pe baza experienței pe care o aveți acumulată până la acest moment, să ne transmită cum văd ei că își vor desfășura activitatea în ferme peste 30 de ani. Agricultura Viitorului este agricultura pe care studenții o vor experimenta în momentul în care vor ajunge la maturitatea profesională.” – Daniel Aurică – Director Comercial, Dicor Land.

1000 DE EURO PENTRU CEL MAI BUN PROIECT

Toţi candidaţii la bursa de 1.000 de euro s-au înscris pe o platformă a companiei, iar proiectele vor fi elaborate până la data de 1 februarie 2022.

BURSA Dicor Land – întâlnirea companiei cu studenții Facultății de Agricultură - BURSA Dicor Land - întâlnirea companiei cu studenții Facultății de Agricultură - DicorlandConform regulamentului, participanţii vor putea fi îndrumaţi în realizarea proiectului atât de cadrele didactice, cât şi de reprezentanţii companiei Dicor Land. „Consider că este foarte important pentru noi, studenţii, să profităm de toate oportunităţile pe care facultatea şi companiile partenere ni le oferă. Documentarea pentru acest proiect este o oportunitate pentru învăţare şi remuneraţia financiară este la fel de satisfăcătoare.”, a spus Adelin Răileanu, student în anul al IV-lea la Facultatea de Agricultură.

 

 

 

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo