Bilanț 2021: peste 1200 de utilaje vândute, livrate și puse în funcțiune

Cu un capital 100% românesc, compania Dicor Land încheie 2021 cu vânzări de 1206 de utilaje și echipamente agricole și 102 angajați. Sunt rezultatele pe care Dicor Land și le-a propus în 2020 și pentru care toată echipa a lucrat intens pe parcursului anului 10 din viața companiei.

Bilanț 2021: peste 1200 de utilaje vândute, livrate și puse în funcțiune - Bilanț 2021: peste 1200 de utilaje vândute, livrate și puse în funcțiune - DicorlandPlecând la drum cu 67 de angajați din 2020, Dicor Land și-a consolidat pe parcursul anului 2021 poziția pe piața de comercializare a utilajelor și echipamentelor agricole, precum și pe cea a pieselor de schimb. A crescut până la 102 numărul de angajați din back-office, numărul de mecanici agricoli și numărul managerilor zonali pentru a fi cât mai bine reprezentați în ferme, în discuțiile și parteneriatele cu fermierii.

Bazându-se pe resursa umană internă, Dicor Land a ajuns în peste 3715 ferme, la nivel național, contribuind la creșterea producțiilor, prin vânzarea a 1206 utilaje și echipamente agricole și a peste 150.000 de piese de schimb.

Este remarcabilă capacitatea operațională a companiei care a reușit să livreze și să pună în funcțiune utilajele vândute la nivel național și, în același timp, să asigure și contractele de mentenanță, serviciile de garanție și post garanție ale echipamentelor livrate în anii anteriori.

 

Un nou punct de lucru – Slobozia – Bucu

Anul 2021 a reprezentat și un an de expansiune teritorială, Dicor Land deschizând un al treilea punct de lucru în județul Ialomița, lângă Slobozia, la Bucu. Dicor Land se apropie astfel mult mai mult de fermierii din sudul țării cu stoc de utilaje și echipamente agricole, cât și cu punct de livrare piese de schimb – prin divizia Dicor Parts.

În TOP-ul dealerilor
Dicor Land încheie 2021 pe primul loc în topul dealerilor din România pentru mărcile Maschio Gaspardo și OLIMAC, vânzând un total de 488 de utilaje Maschio Gaspardo și 107 hedere porumb sau floarea soarelui de la OLIMAC. Acest număr de unități vândute poziționează Dicor Land în top 3 dealeri la nivel global atât pentru Maschio Gaspardo, cât și pentru OLIMAC. Remarcăm și un număr total de 642 de unități echipamente pentru irigat, vândute în 2020 și 2021, marca IRTEC, pentru care Dicor Land este unic importator și distribuitor.

„Pe parcursul anului ne-am întâlnit cu fermierii atât de mult cât ne-au permis restricțiile sanitare și am participat la evenimente „ExpoAgroUtil”, „Ziua Florii Însorite” sau „Ziua Porumbului”, dar am organizat și noi evenimente demonstrative cu utilaje în câmp în Călărași, Brăila sau Vrancea și am deschis cele două parcuri de la Podu Iloaiei – Iași și Braniștea – Galați pentru organizarea de adevărate târguri pentru fermieri.

Dintre fermierii care au lucrat cu noi în anul care tocmai s-a încheiat, 94% sunt mulțumiți sau foarte mulțumiți de colaborarea avută și ne recomandă mai departe ca partener de încredere, serios și rapid în satisfacerea nevoilor. Avem ca focus anul acesta să creștem acest procent și să venim cu noi abordări în susținerea fermierilor prin implementarea programului de garanție extinsă. Acest program va asigura fermierilor utilaje funcționale pe tot parcursul executării lucrărilor agricole.” – Silviu Pricop – Director Comercial

Resposabilitate și sustenabilitate

Dicor Land s-a axat în anul anterior și pe creșterea componentei de responsabilitate socială. Implicarea companiei Dicor Land se axează pe dezvoltarea educației, pe dezvoltarea tinerilor. Oportunitatea de a susține mediul academic din România este pentru companie o onoare și o responsabilitate pe care și-o asumă an de an. Alături de Facultatea de Agricultură de la Iași, Dicor Land a reușit să dezvolte proiecte educaționale pentru tinerii studenți, viitori fermieri, și să ofere condiții de studiu mai bune pentru aceștia prin contribuția la renovarea a două amfiteatre din cadrul facultății.

Lăsăm în urmă un AN LEGENDAR pe care l-am încununat cu rezultate, atitudine și ambiție, un an demonstrat cel mai bun de până acum din istoria Dicor Land. Este anul 10, de nota 10, la rezultatele căruia au contribuit deopotrivă fermierii și colegii din Dicor Land. Ne bucurăm pentru încrederea acordată și le mulțumim tuturor celor care s-au numărat printre partenerii noștri în anul încheiat. Ne lansăm în 2022 cu noi dorințe, viziuni și angajamente. Vom fi cu siguranță mai buni și mai aproape de fermieri!” – Daniel Aurică – Director General Dicor Land

 

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo