NOU: GARANȚIE EXTINSĂ pentru utilajele și echipamentele agricole

Garanția Extinsă este un serviciu nou pe care Dicor Land îl adaugă la lista de beneficii acordate fermierilor, din dorința de a asigura acestora echipamente funcționale pe o perioadă mai lungă de timp.

NOU: GARANȚIE EXTINSĂ pentru utilajele și echipamentele agricole - NOU: GARANȚIE EXTINSĂ pentru utilajele și echipamentele agricole - DicorlandGaranția Extinsă se acordă pentru o perioadă de 1 an, 2 ani sau 3 ani, în funcție de solicitările fermierilor. 

Prin acest nou serviciu, Dicor Land asigură fermierii că utilajele și echipamentele comercializate de companie sunt de bună calitate și, întreținute corespunzător, se reduc semnificativ costurile de reparații sau costurile de achiziție a unor alte utilaje în locul celor stricate sau deteriorate.

De asemenea, Dicor Land se asigură astfel că dezvoltă relații de parteneriat pe termen lung cu partenerii fermieri, relații bazate pe încredere reciprocă asigurând asistență tehnică și de service permanentă pentru utilajele care beneficiază de Garanție Extinsă.

 

 

 

NOU: GARANȚIE EXTINSĂ pentru utilajele și echipamentele agricole - NOU: GARANȚIE EXTINSĂ pentru utilajele și echipamentele agricole - Dicorland„Acest nou program va asigura fermierilor utilaje funcționale pe tot parcursul executării lucrărilor agricole, o perioadă de timp îndelungată, an de an, în funcție de numărul de ani pentru care fermierul va opta în achiziția garanției extinse. Utilajele comercializate de Dicor Land sunt utilajele care răspund nevoilor fermierilor perioade îndelungate de timp. Ne dorim ca acestea să aibă o viață mai lungă și să asigure fermierilor lucrări de calitate și după ce expiră garanția oferită de producător. Credem în parteneriate de durată cu fermierii și ne dorim să îi susținem în mentenanța utilajelor și echipamentelor agricole.” – Silviu Pricop – Director Comercial

Prin acest serviciu de Garanție extinsă, Dicor Land asigură eficiența financiară a fermelor în ceea ce privește achiziția de utilaje și echipamente agricole.

 

 

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo