Dicor Land a obținut certificarea „Best Managed Companies”

În urma participării la cea de-a doua ediție a programului Deloitte Private „Best Managed Companies”, Dicor Land a obținut prestigioasa certificare cu același nume, fiind una dintre puținele companii din țara noastră ale căror procese de business se aliniază metodologiei internaționale de analiză Deloitte. Prin acest rezultat remarcabil, Dicor Land devine parte a rețelei de companii de renume mondial care se pot mândri cu recunoașterea „Best Managed Companies”, devenită pe parcursul a 30 de ani de performanță, cea mai importantă din domeniul său.

Desfășurat în parteneriat cu Banca Transilvania, Bursa de Valori București și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, programul „Best Managed Companies” România a atras peste 100 de participanți în prima etapă a ediției din 2023, certificarea fiind mai apoi oferită unui sfert dintre aceștia. Astfel, aliniindu-se celor patru piloni ai metodologiei de analiză, respectiv strategie, cultură și angajament, inovație și resurse, guvernanță și finanțe, Dicor Land se numără acum printre câștigători, rezultat al participării la ateliere și procese de evaluare și auto-evaluare facilitate de reprezentanți ai Deloitte și entităților partenere.

Gala „Best Managed Companies” din acest an a stat sub semnul schimbului de idei în raport cu prioritățile mediului antreprenorial românesc, căutând soluții care să promoveze dezvoltarea afacerilor românești. Astfel, Dicor Land s-a alăturat invitaților de seamă reprezentând companii românești performante, parteneri ai evenimentului, membrii juriului și persoane importante din mediul de afaceri românesc, primind certificarea „Best Managed Companies” alături de alte 21 de companii din țara noastră.

Această performanță încununează eforturile echipei de management dar și ale tuturor angajaților care, susținuți de parteneri de încredere, contribuie în fiecare zi la materializarea ambiției noastre de a deveni partenerul pe care să se poată baza toți cei aflați în căutarea de soluții complete în agribusiness. O paletă de servicii tot mai extinsă și o gamă de produse ofertantă, alături de consultanța profesionistă a specialiștilor Dicor Land, precum și direcții strategice bine definite, obiective ambițioase și o înțelegere profundă a nevoilor sectorului agricol sunt doar câteva dintre motivele pentru care Dicor Land se poată astăzi mândri cu distincția „Best Managed Companies.”

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo