Atitudine și ambiție la superlativ – Nelu Sîrbu, de 5 ani în topul vânzătorilor Dicor Land

Are 33 de ani, iar pe ultimii 5 i-a trăit mai intens decât își imagina. I se potrivește perfect poziția de manager zonal și se dedică zi de zi fermierilor pe care îi consiliază în achiziția de utilaje agricole. Îi place să obțină performanțe remarcabile și se bucură împreună cu echipa de evoluția Dicor Land. El este Nelu și este cel mai admirat și invidiat (în sensul bun, desigur), coleg din Dicor Land. Oricine vine la Dicor Land în poziția de manager zonal dorește să ajungă „ca Nelu”.

În 2016, Nelu Sîrbu s-a alăturat echipei Dicor Land – erau atunci doar 16 oameni cu visuri mari.

Nu știa nimic despre agricultură și nici despre utilaje agricole. Nu s-a speriat, ci a vrut să învețe. A avut răbdare cu el și a convins managementul Dicor Land că poate să învețe, că poate să evolueze.

Nelu Sîrbu – manager zonal Vrancea

Când i s-a propus, la 4 luni de la angajare, să iasă pe teren și să vândă, a prins și mai mult curaj. A fost atât de încântat de șansa oferită astfel încât a dorit să își dedice toată energia pentru a avea rezultate.

Dorința zilnică a lui Nelu nu este ca să își facă vânzările pentru că așa „i se cere” de către companie. El face vânzări record ca să își dovedească lui că poate și ca să fie cât mai mult aproape de fermieri.

Este într-o permanentă competiție cu el, iar această atitudine l-a propulsat în topul managerilor zonali, iar la acest loc nu vrea să renunțe.

Crede că reușitele lui din Dicor Land sunt datorate și echipei, dar și voinței lui de a demonstra că poate, perseverenței și puterii de muncă de care a dat dovadă.

Nelu, pentru toți colegii tăi ești un exemplu demn de urmat!

Îți mulțumim pentru dedicare, pentru ambiție și pentru că ne dovedești lună de lună că se poate!

La mulți ani în Dicor Land!

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo