Cristi Scrisu – de 9 ani alături de Dicor Land

Cristi Scrisu este cel mai vechi angajat al companiei Dicor Land. De 9 ani, Cristi a crescut alături de companie și a fost constanța de care au avut nevoie toți colegii care i s-au alăturat de-a lungul anilor.

9 ani de devotament și multă muncă

Pentru Cristi, Dicor Land este cu adevărat cea de-a doua familie, după cea de acasă. Iată câteva dintre gândurile lui la aniversarea celor 9 ani în Dicor Land:

„Am pus suflet în această firmă, pentru mine chiar este o familie. Am mulți colegi din firmă care chiar îmi sunt din familie și nu pentru că am fost frați de la început ci pentru că ne-am “înfrățit” de-a lungul timpului. Probabil că peste 2, 3 ani, 5 ani, 10 ani, vom fi o familie și mai mare.

Pentru mine în plan profesional Dicor Land mi-a oferit mai mult decât mă așteptam, am învățat o mulțime de lucruri noi, la care nici nu mă gândeam și, împreună cu echipa întreagă am crescut enorm. Îmi doresc să creștem și mai mult, să vindem o gamă și mai mare de echipamente și utilaje de top pentru fermieri.

Îi asigur pe toți colegii mei de tot suportul meu. Se pot baza pe mine că am să mă implic astfel încât lor să le fie cât mai ușor procesul de vânzare.

Am să fiu alături de Dicor Land la deschiderea punctelor de lucru pe care le are în plan pentru acest an și, cred că, alături de toți colegii, vechi sau mai noi, vom reuși să fim prima opțiune în alegerea fermierilor.”

Urmăriți urarea pe care Cristi o transmite colegilor cu ocazia aniversării celor 10 ani ai companiei Dicor Land:

 

Pentru devotamentul, răbdarea, implicarea ta și spiritul de echipă, colegii și compania Dicor Land îți sunt recunoscători și îți mulțumesc!

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo