Cultivatorul DRACULA HYDRO – Maschio Gaspardo

DRACULA HYDRO este cultivatorul cu ancore de la MASCHIO GASPARDO care se remarcă prin robustete si productivitate.

Datorita combinatiei dintre discuri si ancore, DRACULA HYDRO rezolva intr-o singura trecere gestiunea resturilor vegetale, aerarea terenului, nivelarea si pregatirea patului germinativ.

Specificatii tehnice

Discurile zimtate ale lui DRACULA HYDRO au un diametru amplu de 610mm si o grosime de 6 mm. Sunt realizate din otel-bor de inalta rezistenta si garanteaza o prelucrare omogena a intregii suprafete lucrate. Forma concava asigura o amestecare optima a solului si residurilor. Unghiul de 22°, forma si dispunerea discurilor, garanteaza o taiere si incorporare calitativ ridicata a resturilor vegetale chiar si in cele mai dificile conditii.

Dispunerea discurilor si a ancorelor a fost indelung studiata pentru a garanta pe intreaga latime de lucru o asezare omogena a elementelor active. Mai mult de atat, dispunerea acestora nu permite ramanerea unor zone neacoperite de organele masinii.

Anplul rulou posterior cu diametrul de 600 mm, datorita formei canelurilor si a razuitorilor acoperiti cu tungsten, garanteaza o prelucrare fina a zonelor din spatele ancorelor, o nivelare partiala a terenului, care permite o insamantare usoara chiar si atunci cand conditiile nu sunt optime.

DRACULA HYDRO poate circula usor pe sosele: in pozitia de transport are o latime de doar 3 metri, fiind dotat cu anvelope de dimensiunea 700/60-R22.5 care asigura o excelenta manevrabilitate.

Actionarea hidropneumatica ale celor 3 sectiuni permite o reglare imediata si precisa din cabina tractorului asigurand posbilitatea de utilizare a masinii in conditii si scopuri diverse. Elementele care nu sunt necesare lucrarii dorite pot fi usor excluse.

Va reamintim la final faptul ca DRACULA HYDRO este deja disponibil in versiuni de sasiu fara sistem franare, cu sistem de franare pe aer sau cu dublu circuit hidraulic. Ultimele doua versiuni, dotate cu sisteme franare respecta reglementarile europene in vigoare.

Informatii suplimentare

loading

Descriere

Cele doua randuri de discuri frontale amesteca terenul, taie residurile si le incorporeaza pentru o mai rapida descompunere. Adancimea de lucru a discurilor poate fi reglata hidraulic in timpul lucrului. O data obtinut amestecul de sol si resturi vegetale, terenurile fiind bine aerate: aceasta amelioreaza proprietatile biochimice ale solului, iar in zonele reci, anticipeaza incalzirea patului germinativ pentru a favoriza o germinare rapida a semintelor.

Noua versiune HYDRO este echipata cu cilindri hidraulici care inlocuiesc traditionalele amortizoare cu dublu arc. Aceasta solutie garanteaza o eficienta ridicata in lucru pe terenurile grele deoarece ancora se mentine stabila, in pozitie de lucru, chiar si la o presiune de 900 kg pe organ activ, fata de 700 kg a versiunii cu dublu arc. Aceasta rezistenta ridicata, unica in categoria cultivatoarelor combinate, garanteaza o prelucrare constanta in orice conditii, eliminand riscul de a lucra la o adancime inferioara celei setate. Adancimea de lucru este reglabila hidraulic si poate varia intre 8 si 30 cm.

Unghiul de inclinare al ancorelor este proiectat si studiat pentru o patrundere buna chiar si in terenurile dure, in timp ce cadrul inalt garanteaza un flux optim al solului si residurilor.

Partea finala este compusa dintr-un set de discuri inclinate care elimina eventualele proeminente ale solului lasate de randul din spate de ancore. Lucrarea finala este efectuata de ruloul posterior care niveleaza si consolideaza terenul pentru o pregatire de calitate a patului germinativ.

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
LOGO MASCHIO GASPARDO UTILAJE AGRICOLE
×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo