Grapă cu discuri ADMIRAL 550 – Maschio Gaspardo

ADMIRAL este disponibilă în patru versiuni de: 4,5 m, 5,5 m, 6,5 m și 8,5 m, în măsură să răspundă cerințelor fermierilor în condițiile de lucru cele mai dificile. 4 anotimpuri, mereu pe câmp: nu este o grapă cu discuri obișnuită! Mărește spațiul liber dintre discuri: versatilitate crescută, are gardă la sol mare pentru flux maxim de sol, 4 rânduri de discuri pentru afânare intensivă a terenului, discuri cu diametru mare pentru îngropare completă a resturilor vegetale. Secțiunea din spate este combinată (grapă cu dinți + tăvălug) pentru nivelare foarte bună.

Specificații:
Lățime de lucru: 550 cm
Lățime transport: 300 cm
4 rânduri de discuri independente cu diametru de 610 mm
Amortizare pe arc vibrant
Număr total de discuri: 44
Adâncimea de lucru: 18 cm
Putere necesară tractor: 320 – 420 CP
Bară de tractare cu inel de tractare diametru 51 mm
Cadru rabatabil hidraulic
Roți de transport pentru Admiral 550: 45 – 22.5
Chit lumini cu plăcuțe de gabarit
Butuci de mare rezistență “culti hub”:
– rulmenți cu coroană dublă de bile contrapus
– lubrifiere cu ulei
– rulmenți mecanici amfibii

Valabilitate în limita stocului disponibil.

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

loading

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
LOGO MASCHIO GASPARDO UTILAJE AGRICOLE

Informații suplimentare

Latime de lucru

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo