Grapa cu discuri ADMIRAL 550 – Maschio Gaspardo

Dicor Land, distribuitor al marcii Maschio Gaspardo, a introdus recent in portofoliul sau de produse grapa cu discuri Admiral 550, o „sora”, mai mica a versiunii Admiral 850, ambele produse de Maschio Gaspardo Romania la fabrica din Chisineu Cris, județul Arad.

Grapa cu discuri ADMIRAL 550 prelucreaza eficient terenul si, intr-o singura trecere marunteste solul si toaca resturile vegetale, pe care le ingroapa instantaneu, favorizand astfel dezvoltarea bacteriilor benefice pentru culturile viitoare.

Specificatii tehnice

Latime de lucru: 550 cm
Latime transport: 300 cm
4 randuri de discuri independente cu diametru de 610 mm
Amortizare pe arc vibrant
Numar total de discuri: 44
Adancimea de lucru: 18 cm
Putere necesara tractor: 320 – 420 CP
Bara de tractare cu inel de tractare diametru 51 mm
Cadru rabatabil hidraulic
Roti de transport pentru Admiral 550: 45 – 22.5
Chit lumini cu placute de gabarit
Butuci de mare rezistenta “culti hub”:
– rulmenti cu coroana dubla de bile contrapus
– lubrifiere cu ulei
– rulmenți mecanici amfibii

Informatii suplimentare

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
logo-maschio-gaspardo

Informații suplimentare

Latime de lucru

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo