Prasitoare cu cadru fix HL – Maschio Gaspardo

PRĂŞITOARE CU CADRU FIX (porumb – floarea soarelui – sfeclă de zahăr – soia)
Este o masina cu cadru fix, cu posibilitate de lucru de la 45 cm la 80 cm per rand. Poate fi dotata cu diferite tipuri de sectii de lucru, in functie de necesitate si tipul de sol unde lucreaza. Se foloseste pentru distrugerea plantelor nedorite, afanarea solului, ruperea capilaritatilor si administrarea de ingrasamant solid.

 

Specificatii tehnice

Cuplaj în 3 puncte cu punctele 1 şi 2 fixe, cat. II
Roţi de fier pentru reglarea adâncimii de lucru a elementului
Kit lumini (demontat)
Plăcuțe de gabarit (demontate)
Pentru versiunea HL DT: Grup de transmisie dublu cu roţi montate pe lagăre cu bile (doar la maşina cu fertilizator) şi 2 roţi de suport maşină
3MP = 3 ancore şi 2 protecţii din tablă
3MDD = 3 ancore şi 2 protecţii disc dinţat
3ZD sfeclă de zahăr = 3 sape şi 2 discuri
5MP = 5 ancore şi 2 protecţii din tablă
5MDD = 5 ancore şi 2 protecţii disc dinţat
3MD = 3 ancore şi 2 discuri
3ZD porumb = 3 sape şi 2 discuri
Nr. roți = nr. rânduri + 1

Informatii suplimentare

loading

Descriere

Prasitoare cu cadru fix HL – Maschio Gaspardo - Prasitoare cu cadru fix HL - Maschio Gaspardo - Dicorland Prasitoare cu cadru fix HL – Maschio Gaspardo - Prasitoare cu cadru fix HL - Maschio Gaspardo - Dicorland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prasitoare cu cadru fix HL – Maschio Gaspardo - Prasitoare cu cadru fix HL - Maschio Gaspardo - Dicorland

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
LOGO MASCHIO GASPARDO UTILAJE AGRICOLE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo