Cultivator de miriste universal ODISEY – Madara

Cultivator de miriste universal
Cultivator miriste universal Madara ODISEY este un utilaj agricol de inalta calitate si performanta in prelucrarea terenurilor agricole.
El poate fi utilizat prin schimbarea diverselor organisme de lucru sau elementelor acestora, pentru aerisirea intensa a solului, cultivatul de miriste si pentru amestecarea paielor in sol la o adancime de 5 cm pana la 30 cm.

Sasiul purtator al cultivatorului este stabil si intarit, cu organe de lucru la 85 de cm peste nivelul solului si are latimea capetelor de taiere de 30 cm.
Asigura amestecarea eficienta a deseurilor vegetale cu solul, chiar si in conditii grele de cultivare.
Performanta cultivatorului consta in compactarea solului si nivelarea acestuia foarte eficienta.
Putere necesara tractor, de la  120 CP la 410 CP
Latime de lucru, de la 3.0 m la 7.5 m
Latime de transportare 3 m
Numarul organelor de lucru, de la 10 la 25
VIteza de lucru 8 – 15 km/h
Adancimea de lucru 5-30 cm
Fotografiile prezentate au caracter informativ. Va multumim!

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

loading

Brand

Madara Agro

MADARA AGRO SRL continuă tradițiile fabricii de construcții de camioane MADARA din orașul Shumen, Bulgaria, în domeniul construcției de mașini, ce datează din anul 1958. În anul 1991, fabrica MADARA s-a transformat în societatea pe acțiuni MADARA S.A., continuând lunga experiență pe care o avea în construcția de camioane, axe punte spate și față pentru camioane, autobuze, troleibuze, mașini din domeniul agriculturii și construcției de drumuri, roți dințate și pinioane. Din anul 2008, MADARA S.A. a început producția de mașini agricole. În anul 2013 s-a înființat societatea comercială cu profil specializat în producția și vânzarea de mașini din domeniul agriculturii, cu denumirea MADARA AGRO SRL. Baza de producție se află în orașul Shumen și se întinde pe o suprafață de 956.000 mp, din care 136.760 mp sunt încăperi și hale de producție, iar 710.000 mp – suprafață în aer liber, având o bună infrastructură internă cu asfalt, în jur de 100 de hectare (1 km pătrat). Fabrica este utilată cu mașini și echipamente de înaltă tehnologie. O echipă de 90 de specialiști este angajată cu proiectarea, producția și livrarea producției.
MADARA AGRO UTILAJE AGRICOLE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo