Plug UNICO L 4+1 D95 – Maschio Gaspardo

Modelul Unico înglobează ultimele tehnologii ale grupului Maschio Gaspardo pe segmentul plugurilor și este construit având la bază concepte de versatilitate și fiabilitate, pentru a obține o arătură de calitate. Acesta poate fi dotat cu sistemul (VARIO), cu reglare continuă, care permite setarea lățimii de lucru direct în câmp sau cu reglarea mecanică (PASSO), ce se realizează cu ajutorul unui sistem de tip „cu bolț”.
Noutățile principale ale acestor pluguri sunt reprezentate de „SmoothSet” care prezintă un sistem inovator ce permite reducerea solicitărilor asupra cadrului și cuplajului, reglarea primei trupițe inclusiv la plugul în mișcare, fără a modifica lățimea de lucru pentru un randament sporit al tractorului.
Datorită sistemului de reglare a plazului „Quick fit” și a gamei ample de cormane (clasice sau de tip lamelar), răsturnarea brazdei și îngroparea resturilor vegetale sunt garantate. Pentru ocolirea obstacolelor în timpul lucrului plugurile UNICO sunt dotate cu două sisteme de siguranță și anume: cu bolț de forfecare și cu sistem hidraulic Non Stop.
Toate suporturile și plăcile sunt prinse în bolțuri pe cadru. Lipsa punctelor de sudură garantează rezistență și stabilitate sporite, inclusiv sub acțiunea unor solicitări mari.

Specificații:
Plug purtat
Număr trupițe: 5
Număr cuțite: 5
Număr brăzdare: 5
Număr deflectoare: 5
Ax fix Ø 130 mm
Sistem de siguranţă cu șurub
Cadru: 140 x 140 x 10 mm
Spaţiu inter-corp: 95 cm
Spaţiu sub grindă: 80 cm
Secțiune grindă 80 x 30 mm
Cormană: MP4WN
Placă pentru corp suplimentar
Lățime de lucru ajustabilă: mecanic, pas cu pas (PASSO)
Cilindru de aliniere
Roată combinată
Putere necesară: 180 – 260 CP
Greutate: aproximativ 1785 kg

Valabilitate în limita stocului disponibil.

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

loading

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
LOGO MASCHIO GASPARDO UTILAJE AGRICOLE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo