Presa de baloti EXTREME 266 HTC – Maschio Gaspardo

Caracter practic și performanțe ridicate, totul într-un singur utilaj
EXTREME 266 HTC este presă pentru baloți rotunzi hibridă produsă de MASCHIO GASPARDO, un echilibru perfect între performanțele ridicate și ușurința maximă de utilizare. Utilajul a fost proiectat pentru a garanta cea mai mare combinație de presiuni și dimensiuni ale balotului. Parametrii pot fi gestionați cu ușurință de către operator folosind monitorul ICON direct din cabina tractorului, prin intermediul celor 10 programe sau în mod personalizat, în funcție de necesitățile fermierului.

Presa EXTREME 266 este omologată la nivel european și poate circula pe drumuri atât fără, cât și cu sistem de
frânare. Sunt disponibile următoarele versiuni:
• fără sistem de frânare (standard)
• cu sistem de frânare cu ulei cu circuit dublu (opțional)
• cu sistem de frânare cu aer (opțional)

 

Specificatii tehnice

  • Bară de tracțiune cu reglare mecanică dublă cu șurub
  • Sistem de ungere centralizat, manual, progresiv, prevăzut din fabrică, disponibil și în versiune automată în mod opțional
  • Sistem automat de lubrifiere
  • Tăvălug de brazdă (opțional) – Combinația tăvălugului de brazdă cu noul sistem de reglare a forței de apăsare pe sol cu arc (opțional) asigură direcționarea perfectă a produsului către rotor, menținând constantă alimentarea camerei
  • Bază cu posibilitate de deschidere pentru a reduce pericolul unor blocaje serioase

Informatii suplimentare

loading

Descriere

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
LOGO MASCHIO GASPARDO UTILAJE AGRICOLE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo