Pulverizator purtat REZERVOR FRONTAL – Maschio Gaspardo

Cadru monobloc vopsit cu cuplaje în 3 puncte
Filtru de aspiraţie extern vizitabil
Nivel la gol
Pompă motor hidraulic cu 1 pereche de cuplaje rapide la tractor și separator de debit
Agitator hidraulic
Pompă Comet
GRUP REZERVOR:
Rezervor din polietilenă cu golire totală
Rezervor de spălat circuit 126 l cu conexiuni
Capac rabatabil cu conexiune cu baionetă
Rezervor spălare mâini
Procesele de umplere și amestecare sunt efectuate de la sol, în timp ce procesele de lucru rămase, precum transferul și spălarea finală, sunt realizate prin intermediul robineților electrici controlați din cabina tractorului.

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

loading

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
LOGO MASCHIO GASPARDO UTILAJE AGRICOLE
×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo