ROLLING BEAR – MADARA

Tavalug hidraulic tractat:
2 in 1 (tavalug/tocator)
Se poate transporta in pozitia de pliere cu ajutorul sistemului hidraulic.
Beneficiile in urma folosirii tavalugului tractat este de a zdrobi bulgarii de pamant, faramitare, compactare si in acelasi timp de a nivela stratul superior al solului.
Se foloseste pentru pregatirea solului pentru semanat dupa ce s-a prelucrat si s-a nivelat in prealabil.
– elemente rotative
– cutite tocatoare
Fabricat din fonta de inalta calitate. Sistem de inlaturare a pamantului dintre inelele rotative.
Tavalugii rotativi se adapteaza conturului terenului niveland suprafata, afaneaza si compacteaza bolovanii, iar astfel se reduce pierderea apei din sol.
Putere necesara tractor, de la 50 CP la 100 CP.
Latime de lucru, de la 4.5 m la 6.0 m
Latimea de transportat, de la 2.29 m la la 2.40 m.
Lungimea de transportat, de la 4.34 m la 4.92 m

“Fotografiile prezentate au caracter informativ. Va multumim!”

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

loading

Brand

Madara Agro

MADARA AGRO SRL continuă tradițiile fabricii de construcții de camioane MADARA din orașul Shumen, Bulgaria, în domeniul construcției de mașini, ce datează din anul 1958. În anul 1991, fabrica MADARA s-a transformat în societatea pe acțiuni MADARA S.A., continuând lunga experiență pe care o avea în construcția de camioane, axe punte spate și față pentru camioane, autobuze, troleibuze, mașini din domeniul agriculturii și construcției de drumuri, roți dințate și pinioane. Din anul 2008, MADARA S.A. a început producția de mașini agricole. În anul 2013 s-a înființat societatea comercială cu profil specializat în producția și vânzarea de mașini din domeniul agriculturii, cu denumirea MADARA AGRO SRL. Baza de producție se află în orașul Shumen și se întinde pe o suprafață de 956.000 mp, din care 136.760 mp sunt încăperi și hale de producție, iar 710.000 mp – suprafață în aer liber, având o bună infrastructură internă cu asfalt, în jur de 100 de hectare (1 km pătrat). Fabrica este utilată cu mașini și echipamente de înaltă tehnologie. O echipă de 90 de specialiști este angajată cu proiectarea, producția și livrarea producției.
MADARA AGRO UTILAJE AGRICOLE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo