SISTEM PIVOT – Irtec

Pivotul IRTEC este conceput pentru a oferi o structură robustă și compactă, cu componente mari de secțiune din oțel zincat și rezistență mecanică ridicată. Centrul, cu un sistem unic de îmbinări rotative, garantează o rezistență maximă la solicitările de la șine, asigurând etanșarea ermetică în timpul rotației. Este disponibil în variante cu înălțime standard dar si cu structură înaltă, pentru a fi potrivit pentru orice tip de cultura.
Segmentele sunt disponibile de la 36m pana la 66m cu diametre cuprinse intre 133 si 203 mm. Acestea sunt compuse din țevi identice și structuri modulare, care permit orice configurație posibilă, fiind astfel potrivite pentru toate parcelele, usurand instalarea. Cuplajul dintre compartimente este de tip „cardan”, cu îmbinare de etanșare din cauciuc și articulație de cuplare demontabilă.

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

loading

Brand

Irtec

Irtec produce sisteme de irigat de peste 50 de ani, iar Dicor Land este unic importator al acestor sisteme în România din 2018. Irtec produce atât sisteme de irigat clasice, formate din tamburi şi motopompe, cât şi sisteme de irigat liniare, de genul pivot central, instalație liniară și Hipodrom. http://irtec.ro/
IRTEC SISTEME DE IRIGAȚII - UTILAJE AGRICOLE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo