Dicor Land a recoltat floarea soarelui cu DRAGO Gold

Demonstrație DRAGO Gold pentru Floarea Soarelui

Agricultori din județele Vrancea, Bacău, Vaslui și Galați s-au reunit la invitația Dicor Land – Utilaje Agricole pentru a-l vedea în acțiune pe 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐎 𝐆𝐨𝐥𝐝 de la Olimac, utilajul agricol creat special pentru recoltarea florii soarelui.

Evenimentul desfășurat în județul Bacău pe proprietatea unui fermier, partener Dicor Land, a readus împreună agricultorii, după o perioadă destul de lungă fără evenimente de profil. Bucuria reîntâlnirii s-a făcut în condiții de maximă siguranță, cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de perioada prin care trecem.

Dicor Land a demonstrat utilajele DRAGO Gold în Bacău

La recoltarea florii soarelui am pus la treabă DRAGO Gold de la Olimac, două utilaje – unul cu tocător de coceni încorporat și unul fără tocător de coceni.

Toate calitățile utilajelor au fost pe deplin scoase în valoare în cadrul demonstrației.

La eveniment au fost prezenți și câțiva agricultori care au achiziționat DRAGO Gold, dar care nu începuseră recoltarea la floarea soarelui.

Așa că a fost și pentru ei o premieră și s-au entuziasmat pentru că au realizat cu această ocazie că utilajul dedicat recoltării florii soarelui este peste așteptări și chiar asigură o recoltă fără pierderi.

Prezentarea lui DRAGO Gold o găsiți aici!

Le mulțumim agricultorilor pentru prezență și pentru că ne-au împărtășit din experiență. Echipa noastră este mereu alături de dumneavoastră cu echipamentele cele mai potrivite, livrare imediată, din stoc, puneri în funcțiune rapide, service și piese de schimb. Totul pentru performanță în agricultură!

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo