Dicor Land a adus ploaia în Câmpia Bărăganului

Eveniment demonstrație de Irigații în Câmpia Bărăganului

Sistemele de irigație au fost vedetele evenimentului organizat de Dicor Land în judetul Ialomița. Agricultori din zonă, din judetele Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Călărași și desigur, Ialomița, au răspuns invitației noastre. Interesul pentru irigații vine după un an extrem de secetos, mai ales în sudul Moldovei, în Baragan și în Dobrogea.

Dicor Land prezintă sisteme de irigații IRTEC pentru fermieri

Conștientizăm mai mult ca oricând necesitatea unor sisteme de irigații moderne în agricultura românească. Tocmai de aceea am dorit să îi informăm pe fermieri, să le aratăm prin demonstrații modalitățile de funcționare, eficiență și performanță ale sistemelor de irigație IRTEC, distribuite exclusiv de Dicor Land.

Află cum motopompele, tamburii, liniile și pivoții îmbunătățesc performanța agricolă

Că vorbim de motopompe, tamburi, liniare sau pivoți, toate sistemele de irigație pot veni în sprijinul creșterii performanței în agricultură. Alegerea celor mai bune sisteme de irigație necesită cunoașterea echipamentelor, a sistemului de proiectare, a speciilor de plante care trebuie irigate, a stadiului de creștere, a structurii rădăcinilor și a compoziției solului. Pentru agricultorii prezenți la eveniment echipa noastră a configurat, din punct de vedere tehnic și costuri, cel mai potrivit sistem de irigație, în funcție de suprafața terenului, speciile de plante care trebuie irigate, de stadiul de creștere sau structura rădăcinilor și a compoziției solului.

Detalii tehnice despre sistemele de irigații găsiți pe www.dicorland.ro

Le mulțumim agricultorilor, publicațiilor Profitul Agricol, Revista Ferma și televiziunii Agro TV pentru prezență și colaborare!

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo