Pulverizatoare de top pentru sănătatea culturilor

Fiabile şi eficiente, purtate sau tractate, pulverizatoarele sunt soluţia optimă pentru culturi sănătoase. Modelele diverse și dotările generoase ale fiecărui pulverizator fac din aceste maşini un aliat loial pentru protejarea culturilor fermierilor.

Pulverizatoare de top pentru sănătatea culturilor - Pulverizatoare de top pentru sănătatea culturilor - DicorlandIonuț Podaru – managerul de vânzări de la depozitul Dicor Land din Galați ne prezintă în continuare diferențele dintre Pulverizatorul tractat David 3200 / 18 (distribuit exclusiv prin Dicor Land) și Pulverizatorul purtat TEMPO ULTRA ISOTRONIC, ambele produse Maschio Gaspardo.

 

Pulverizatoare de top pentru sănătatea culturilor - Pulverizatoare de top pentru sănătatea culturilor - Dicorland

Mașina de erbicidat tractată David 3200 / 18, în distribuție exclusivă la Dicor Land, are panoul de comandă care înglobează toate funcţiile maşinii: toate manetele şi comenzile principale sunt grupate în partea stângă cu indicaţii clare şi precise pentru supapele de admisie şi evacuare. Premixerul şi rezervorul pentru spălarea mâinilor sunt amplasate în apropierea comenzilor supapelor, pentru ca totul să fie la îndemână.

Premixerul limitează semnificativ contactul cu produsele chimice pe parcursul fazelor de pregătire a soluţiei de tratare şi începe diluarea produsului cu debitul de intrare în rezervorul principal. Duza de pulverizare permite utilizarea produsului în proporţie de 100%, în recipiente nemairămânând nicio cantitate de reziduuri periculoase. Un mic paralelogram cu arc de deblocare permite aducerea premixerului în poziţia corespunzătoare, pentru ca ulterior să fie pliat la rezervorul principal.

DAVID este dotat cu un sistem de comandă electrică şi bare din seria „ALA”și dispune de un grup de electrovalve care, printr-o consolă, permite controlul tuturor mişcărilor barei, prin acţionarea unui singur distribuitor hidraulic.

M.E.T. David 3200 / 18 + BRAVO 400 este în ofertă specială la Dicor Land, la un preț de 26.180 euro + TVA

 

Pulverizatoare de top pentru sănătatea culturilor - Pulverizatoare de top pentru sănătatea culturilor - DicorlandPulverizatorul purtat TEMPO ULTRA ISOTRONIC este o combinație de eficiență funcțională ridicată, precizie și utilizare confortabilă, indiferent de condițiile solului. Utilaj polivalent, cu caracteristici funcționale profesionale, este indicat pentru fermierii care au suprafețe mijlocii și mari, garantând costuri de gestionare reduse.

Calitatea ridicată a distribuției se numără printre factorii decisivi pentru asigurarea randamentului și eficienței în protejarea culturilor și respectarea mediului, aspecte care răspund nevoilor celor mai atenți profesioniști.

Cadrul este integrat în noul design al rezervoarelor, îmbunătățind ergonomia generală și confortul de utilizare. Datorită rezervoarelor de 1600 și 2000 de litri și dimensiunilor reduse, TEMPO ULTRA ISOTRONIC este multifuncțional și asigură tratamente eficiente. Prin sistemul de recirculare semiautomat «Re.D», uniformitatea produsului care urmează să fie distribuit este asigurată și în etapele inițiale și finale de lucru, precum și în momentul virării la marginea câmpului.

Panou de control și structură compactă

Noul PANOU DE CONTROL a fost conceput pentru a facilita fazele funcționale și operaționale ale utilajului și a reduce timpul de lucru. Sunt disponibile două tipuri de panouri: primul, standard, cu control manual (M-PANEL), iar al doilea electronic (E-PANEL), disponibil cu setul opțional «PROFESSIONAL PACK». Prin panoul electronic E-PANEL parametrii și ciclurile funcțional-operaționale sunt gestionate direct pe monitorul cu care este prevăzut utilajul și/sau pe monitorul din cabină în mod automat, permițând folosirea confortabilă a utilajului. Astfel sunt reduse timpul necesar pentru set-up și curățare, riscul de contact accidental cu produsul chimic și operațiunile incorecte.

Structura compactă și folosirea oțelurilor de înaltă rezistență asigură fiabilitate ridicată și utilizare ușoară. Sistemele speciale de amortizare a vibrațiilor, construite cu materiale inovatoare, contribuie la reducerea solicitărilor dinamice asupra componentelor structurale, asigurând o rezistență mecanică ridicată la solicitări și uzură. Designul rotunjit al rezervorului din polietilenă, fără zone în care produsul poate stagna, garantează rezistența și facilitează curățarea interiorului, evitând acumularea resturilor de produs de uz fitosanitar după faza de spălare.

Sistemul de cuplare rapidă și funcțională garantează o conexiune sigură cu tractorul, permițând utilizatorului să lucreze în deplină siguranță. Disponibile la cerere, roțile facilitează manipularea la sol a utilajului depozitat.

 

Articol scris de Arpad Dobre și publicat în Profitul Agricol nr. 6/2021

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo