Dicor Land alături de fermieri la Ziua Porumbului

Dicor Land s-a axat anul acesta să fie cât mai aproape de fermieri. Astfel că am fost alături de aceștia și la Ziua Porumbului de la Orezu, Ialomița.

Evenimentul ne-a dat ocazia să prezentăm fermierilor din sudul țării utilaje și echipamente agricole de top: cultivatoare de porumb și floarea soarelui, utilaje pentru prelucrarea solului, echipamente pentru întreținerea sănătății culturilor sau pentru irigat.

Alături de toate utilajele expuse, prin divizia Dicor Parts am pregătit și un stoc mare de piese de schimb, accesorii și consumabile, disponibile pe loc fermierilor.

Colegii noștri, experți în agricultură performantă, mecanici cu experiență, au fost alături de fermieri pe întreaga zi de eveniment și i-au ghidat pe aceștia cu pricepere pentru a putea lua cea mai bună decizie de achiziție.

Avem încredere în dorința fermierilor de a crește producțiile din ferme și, bazându-ne pe acest an bun și roditor, sperăm că noul an agricol să aducă rezultate remarcabile atât pentru fermieri, cât și pentru Dicor Land.

Le mulțumim organizatorilor pentru că ne-au dat ocazia să ne întâlnim cu fermierii!

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo