Dicor Land începe anul 2022 cu un nou Director General

Daniel Aurică preia funcția de Director General al companiei Dicor Land. Cu o vechime de 3 ani în cadrul companiei, ocupând până în prezent poziția de Director Comercial, Daniel Aurică va consolida poziția deținută în piață de companie și va continua dezvoltarea business-ului început în urmă cu 10 ani de Răzvan Diaconu. Din dorința de a dezvolta noi oportunități de afaceri, Răzvan Diaconu se va dedica altor inițiative antreprenoriale.

Daniel Aurică - Director General Dicor LandPrin predarea ștafetei către Daniel Aurică în poziția de Director General, compania Dicor Land continuă procesul de creștere, asigurând stabilitatea de care au nevoie atât partenerii, fermierii, cât și angajații Dicor Land.

Împreună cu noua echipă de management formată din Silviu Pricop – Director Comercial (CCO), Viorel Bănceanu – Director Operațional (COO) și Carmen Iacob – Director Financiar (CFO), Daniel Aurică urmărește ca Dicor Land să confirme rezultatele obținute în ultimii ani și să mențină la același nivel ritmul de creștere al vânzărilor.

„Sunt onorat și preiau noul rol cu emoție și entuziasm. Este o provocare căreia sunt pregătit să îi fac față și care îmi va permite să contribui în continuare la îndeplinirea misiunii Dicor Land – aceea de a crește producțiile din fermele partenere. Dorim ca Dicor Land să devină alegerea numărul 1 pentru fermieri, furnizori, parteneri și angajați, vânzările să se mențină cel puțin în ritmul susținut de până acum, să continue consolidarea procesului de transformare organizațională inițiat în anul 2021, compania să se mențină în recomandările clienților noștri și gradul de satisfacție al fermierilor să rămână la fel de ridicat. Ne dorim, de asemenea, asigurarea unui capital de lucru suficient și excelență operațională prin standardizarea proceselor și controlul asupra calității și rezultatului obținut.”

Cei patru membrii ai echipei manageriale și-au adus aportul în ultimii ani la construcția companiei și la implementarea proceselor și procedurilor care au contribuit la cifrele spectaculoase pe care compania le-a realizat în ultimii ani.

 

Despre Dicor Land

Dicor Land este furnizorul de utilaje și echipamente agricole, piese de schimb, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură.

De 10 ani Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania noastră a dezvoltat în această perioadă un model de afacere propriu, pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

La Galați vă așteptăm în cel mai mare parc de utilaje agricole, întins pe o suprafață de 25.000 mp, cu peste 600 de utilaje noi, în stoc. Motivația lucrului bine făcut, dar și dorința noastră de a fi aproape de fermieri, ne-au făcut să deschidem alte două parcuri de utilaje la Iași – Podu Iloaiei și la Slobozia – Bucu, parcuri care să asigure agricultorilor echipamentele și piesele de schimb necesare, cu livrare imediată.

Produsele de înaltă calitate, rapiditatea în ofertare și livrare, dar și consilierea gratuită pe care o oferim clienților printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, au făcut din compania noastră unul dintre cei mai importanți parteneri pentru fermierii care își doresc o soluție aplicată pentru dezvoltarea afacerii.

Dicor Parts divizia piese de schimb Dicor Land – importator și distribuitor de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de utilaje și branduri: tractoare, semănători, scarificatoare, pluguri, combinatoare, atomizoare, prese de baloți, sisteme de irigații etc.

*** Avem încheiate parteneriate cu furnizori de servicii financiare ce garantează clienților termene și condiții extrem de atractive: BNP Paribas, UniCredit Leasing, Trust Leasing.

*** Partenerii noștri pentru achiziția de utilaje agricole noi sunt: Maschio Gaspardo, Irtec, LEMKEN, Olimac, Madara, Pronar.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo