GRAPA CU DISCURI HELIODOR 9/600 KA – LEMKEN

Grapa scurtă cu discuri Heliodor de la LEMKEN este potrivită în egală măsură atât pentru prelucrarea miriștii la adâncimi mici, cât și pentru integrarea fără blocaje a culturilor secundare în soluri cu grad scăzut sau mediu de dificultate.
La pregătirea patului germinativ de după arat sau pentru mulci, în urma grapei rămâne un pat germinativ nivelat și uniform afânat. În combinație cu semănătoarea pneumatică Solitair de la LEMKEN rezultă o combinație de cultivare rapidă și eficientă.
Asta face din grapă o adevarată soluție versatilă și, pe lângă costuri, vă economisește timp prețios.

Specificatii tehnice

  • Grapa cu discuri tractata
  • Latime de lucru: 6 metri
  • Cadru: 180 x 200 mm
  • 2 randuri de discuri
  • Diametru discuri: 510 mm
  • Cadru rabatabil hidraulic
  • Tip tavalug: DRF 400/400 dublu
  • Disc limitator brazda D500 stanga/dreapta
  • Sistem prindere: categoria 3
  • Kit lumini

Informatii suplimentare

loading

Descriere

Cadru compact
Modelul deschis de construcție al cadrului Heliodor cu spații libere mari previne blocajele. În plus, construcția scurtă și compactă cu poziție favorabilă a centrului de greutate permite utilizarea tractoarelor mai ușoare cu o forță de ridicare scăzută. Pentru o deplasare precisă a utilajului pe margini sunt disponibile opțional discuri de delimitare. Acestea se reglează cu ușurință cu ajutorul bolțurilor și astfel se adaptează rapid fiecăror condiții particulare de lucru.

Lagăre pentru discuri care nu necesită întreținere
Rulmenții înclinați cu bile, de înaltă calitate, (verzi) asigură o funcționare perfectă și de durată a discurilor. Lagărele sunt complet încapsulate pentru a nu permite pătrunderea murdăriei. Un inel suplimentar pentru etanșare, de tip labirint (roșu), închide încă o dată lagărul din exterior. Capacul final stabil din oțel (galben) împiedică alterarea etanșării de către sârma sau sfoara înfășurată.

Adaptare optimă la sol
Panourile de discuri ale Heliodor sunt fixate oscilant sub cadru, începând de la lățimi de lucru de 5 metri. Independent de șasiu, suspendarea oscilantă determină o funcționare lină și un ghidaj al adâncimii adaptat formei câmpului.

 

 

Brand

LEMKEN

LEMKEN GmbH are la nivel global reputația unei companii vizionare, care are o contribuție importantă pentru dezvoltarea agriculturii durabile într-un mod profitabil. De-a lungul celor 240 de ani, LEMKEN GmbH, o companie de dimensiuni medii, a dezvoltat tehnologii care se pot aplica nevoilor de astăzi și de mâine. Implemente pentru prelucrarea solului, pentru semănat, prășit, mașini de fertilizat și tehnologii pentru managementul informației pentru datele din agricultură fac parte din portofoliul nostru. Peste 1600 de angajați la nivel global reprezintă LEMKEN GmbH în acest moment, iar efortul acestora înseamnă o cifră de afaceri de aproape 400 mil. Eur.
LOGO LEMKEN UTILAJE AGRICOLE
×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo