GRAPA CU DISCURI RUBIN 10/600 KUA – LEMKEN

Modelul LEMKEN de grapă scurtă cu discuri Rubin 10 garantează o prelucrare temeinică a solului – este perfect și  în cazul cerealelor căzute, cocenilor de porumb și a culturilor verzi înalte. Chiar și în condiții dificile, LEMKEN Rubin 10 asigură o amestecare intensivă a solului cu resturile vegetale – inclusiv la adâncimi de lucru reduse.
Acolo unde Rubin 10 își atinge limitele, munca modelului Rubin 12 abia începe. Cu o adâncime de lucru de până la 20 cm, modelul înfruntă chiar și cultivatoarele. Spațiile libere enorme în combinație cu discurile concave crestate, de dimensiuni mari, asigură încorporarea optimă chiar și în cazul cantităților mari de reziduuri din recolte.

Specificatii tehnice

  • Grapă cu discuri tractată
  • Latime de lucru: 6 metri
  • 2 randuri de discuri
  • Diametru discuri: 645 mm
  • Cadru rabatabil hidraulic
  • Tip tavalug: MSW 600
  • Disc limitator brazda D500 stanga/dreapta
  • Sistem prindere: categoria 3
  • Kit lumini
  • Manual operator in limba romana

Informatii suplimentare

loading

Descriere

La modelul Rubin discurile sunt dispuse astfel încât forțele acționează simetric pe ambele părți. Este redusă astfel tracțiunea laterală. În plus, sunt reduse și suprapunerile. Nu sunt necesare corecturi la conducerea cu GPS. Datorită acestei dispuneri speciale, este posibilă atingerea unor productivități ridicate ale suprafețelor și, în același timp, se economisește combustibil. Discurile mediane sunt decalate pentru a evita înfundarea și pentru a garanta o prelucrare uniformă.

Lagărele discurilor concave ale grapei Rubin sunt prevăzute cu rulmenți înclinați cu bile, care nu necesită întreținere, astfel că aceștia
nu trebuie lubrifiați sau reglați.

Etanșare optimă împotriva pătrunderii prafului și umidității

Dopul de protecție al lagărului protejează garnitura de etanșare de sârma sau sfoara înfășurată. Șaiba de extracție scoate praful și umezeala din unitatea de lagăr. Cele șase garnituri ale casetei protejează interiorul.

Dispozitiv de protecție la suprasarcină și elemente de arc
Discurile individuale sunt atașate de cadru cu arcuri elicoidale pretensionate. De aici rezultă o exercitare optimă a presiunii. Acest lucru asigură o menținere precisă a adâncimii de lucru și ghidarea precisă a discurilor pe urme chiar și în condiții de sol dur.
În caz de obstacole, discurile se ridică pe rând pentru a le ocoli. După ce obstacolul a fost depășit, ele revin rapid în poziția de
lucru. La fel ca discurile, și arcurile au lagăre care nu necesită întreținere.

 

Brand

LEMKEN

LEMKEN GmbH are la nivel global reputația unei companii vizionare, care are o contribuție importantă pentru dezvoltarea agriculturii durabile într-un mod profitabil. De-a lungul celor 240 de ani, LEMKEN GmbH, o companie de dimensiuni medii, a dezvoltat tehnologii care se pot aplica nevoilor de astăzi și de mâine. Implemente pentru prelucrarea solului, pentru semănat, prășit, mașini de fertilizat și tehnologii pentru managementul informației pentru datele din agricultură fac parte din portofoliul nostru. Peste 1600 de angajați la nivel global reprezintă LEMKEN GmbH în acest moment, iar efortul acestora înseamnă o cifră de afaceri de aproape 400 mil. Eur.
LOGO LEMKEN UTILAJE AGRICOLE
×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo