Grapa cu discuri VELOCE 400, cu rulou Packer – Maschio Gaspardo

GRAPĂ CU DISCURI
Grapele cu discuri modelul Veloce pe care le regasim in oferta Dicor Land la un pret imbatabil, pastreaza  cel mai bun raport calitate-pret din piata de profil.
Utilaj de generatie noua cu discuri individuale pe rulment si doua unghiuri de atac asupra solului si sistem de amortizare si  copiere a terenului cu buloane de cauciuc. Fiabilitatea si reglajele simple il definesc ca fiind un mare plus pe piata utilajelor agricole iar  unghiul de atac al discurilor si tavalugii de pe spate il fac foarte eficient in pregatirea solului.
Ruloul poate fi ales in functie de tipul solului sau necesitatea agricultorului.
Grapa cu discuri Veloce este un produs romanesc, comercializat la nivel mondial.
Specificatii:
Latime de lucru de 400 cm
Cadru fix
32 de discuri de Ø 510
Adâncime de lucru 10 cm
Rulou packer Ø 500
Putere necesara tractor 140 – 150 CP, 102 – 110 KW
Kit lumini

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
logo-maschio-gaspardo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo