Colegi noi în familia Dicor Land

Alexandra, Cosmin, Florin, Răzvan, Andrei și Claudiu s-au alăturat în urmă cu două săptămâni echipei Dicor Land în urma unui proces riguros de recrutare manageri zonali. Dorința Dicor Land este de a fi cât mai aproape de fermieri și de a răspunde imediat cerințelor acestora. Astfel că, cei șase noi colegi vor reprezenta compania în relația cu fermierii în județele: Călărași, Ialomița, Tulcea, Buzău, Vrancea și vor consolida echipele de manageri zonali din aceste județe.

Colegi noi în familia Dicor Land - Colegi noi în familia Dicor Land - DicorlandNoii noștri colegi au trecut cu brio de cele două săptămâni de inducție și testare, timp în care au asimilat informații esențiale despre utilajele și echipamentele agricole din portofoliul Dicor Land de la cei doi brand manageri Ionuț Podaru și Adrian Năforniță. Pe parcursul celor două săptămâni de inducție, echipa nou formată a intrat în contact și cu departamentele tehnic, service, suport clienți, marketing și operațional și au aprofundat informații de mare ajutor despre companie, despre procesele și procedurile care stau la baza activității noastre.

Au fost două săptămâni de studiu intens care i-a introdus pe cei șase în atmosfera de lucru Dicor Land, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară.

Alexandra ne-a recunoscut că „din primele zile m-am simțit integrată în familia Dicor Land pe care o simt foarte unită și motivată”. Florin ne-a spus „am să fac carieră aici, la Dicor Land, am învățat atât de multe lucruri care sigur mă vor ajuta în teren”. De la Cosmin am aflat „am fost atras de dinamica companiei și mi-am dorit enorm să fiu recrutat în urma interviului. Văzusem în online că se întâmplă multe lucruri la Dicor Land, acum mi s-au deschis și mai multe oportunități. Sunt norocos că pot să fiu alături de această echipă perfectă!”, iar în continuare Andrei ne-a confirmat dorința lui de a fi alături de noi „cred că echipa aceasta este cea pe care am căutat-o pe parcursul anilor. Mi-am dorit și să învăț, dar și să aduc într-o echipă ceea ce știu deja, să mă simt util și să fiu pus în valoare.”

Colegi noi în familia Dicor Land - Colegi noi în familia Dicor Land - DicorlandDe astăzi cei șase noi colegi sunt în teren alături de directorii zonali și de ceilalți manageri zonali și, mai ales, alături de fermierii care așteaptă de la noi oameni serioși, informați și care să le răspundă nevoilor, asigurându-le utilaje și echipamente agricole de cea mai bună calitate, livrare imediată, punere în funcțiune și intervenție rapidă a service-ului, în caz de nevoie.

Ionuț Podaru, brand manager Lemken, Maschio Gaspardo și Madara, ne-a spus după cele două săptămâni de inducție „am cunoscut oameni valoroși cărora le-am împărtășit din experiența mea așa cum am fost și eu învățat atunci când m-am alăturat companiei, acum trei ani. M-am bucurat să văd că au asimilat informațiile transmise și că au venit cu idei noi, cu dorința de a facilita comunicarea cu fermierii. Din punct de vedere tehnic sunt super-bine pregătiți să ne reprezinte în teren. Le doresc succes tuturor și le voi fi alături ori de câte ori vor avea nevoie de sprijinul meu.”

Cu patru ani experiență în Dicor Land, Adrian Năforniță, brand manager IRTEC, Olimac și Pronar completează „am găsit în tinerii care ne-au devenit colegi acea energie specifică generației actuale, dar și interes și seriozitate, dedicare și dorința de a face parte dintr-o echipă cu atitudine și încredere, așa cum este echipa Dicor Land. Le doresc să își mențină atitudinea în continuare și vor avea succes garantat, iar în foarte scurt timp se vor concretiza și vânzări în conturile lor. Dicor Land înseamnă oameni motivați, iar Alexandra, Cosmin, Răzvan, Florin, Andrei, Claudiu sunt de astăzi parte din familia Dicor Land”.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo