Grapa cu disc UFO 400 cu tavalug colivie – Maschio Gaspardo

GRAPĂ CU DISCURI
Grapa UFO este o grapa cu discuri  grea destinata lucrului in miriste.
Aceasta face fata oricaror provocari in orice conditii de lucru. Are un cadru foarte solid si o greutate pe masura, pentru o eficienta cat mai crescuta in lucru.
Utilaj de generatie noua cu discuri individuale pe rulment si doua unghiuri de atac asupra solului si sistem de amortizare cu arc spiralat, cu capacitatea de copiere a solului de pana la 18 cm, tavalugul putand fi ales in functie de nevoie.
Grapa cu discuri UFO este un produs fabricat in Romania, cu cel mai bun raport calitate-pret pentru utilajele din gama pe care o reprezinta.
Latime de lucru de 400 cm
Cadru fix
32 de discuri de Ø 610
Arc spiralat
Adâncime de lucru 12 cm
Rulou COLIVIE
Limitatori brazda stg/dr
Kit lumini

Specificatii tehnice

Informatii suplimentare

Brand

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo. Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime. Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:
  • orientarea spre productivitate şi muncă
  • înclinaţia spre dezvoltare şi progres
  • controlul calităţii şi al servicilor
  • atenţia la nevoile clientului
Încercarea unor noi soluţii, realizate de către echipa noastră de ingineri precum şi parteneriatele realizate cu jucători internaţionali importanţi în sectorul agricol mondial ne ajută să rămânem mereu orientaţi spre dezvoltarea tehnologică a produselor Maschio Gaspardo, pentru înaintarea agriculturii.
logo-maschio-gaspardo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

×

Cautare rapida

Exemplu: tractor semanatoare maschio gaspardo